mikopiko 23.03.2007 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Przepraszam, że nie zaprosiłam na szampana z okazji ...wstąpienia do elity poprawiam się http://i48.photobucket.com/albums/f204/skinner69/Website%20picture/champagne1.gif http://www.nardonardo.it/img/gifs/gif582.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 23.03.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Mikopiko !!!!!!!!!!!!!! Gdzieś Ty naprodukowała nagle tyle postów????....co do murów - no fajne, takie kolorowe ja będę mieć z BK białego ...wklejej zdęcia wklejaj !!! bo postępy mile widziane.pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 mikopiko, ale z Ciebie teraz laska! Będziesz czarować, wróżyć, odpędzać złe moce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Mikopiko !!!!!!!!!!!!!! Gdzieś Ty naprodukowała nagle tyle postów????....co do murów - no fajne, takie kolorowe ja będę mieć z BK białego ...wklejej zdęcia wklejaj !!! bo postępy mile widziane.pozdro.u. zaraz coś wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 mikopiko, ale z Ciebie teraz laska! Będziesz czarować, wróżyć, odpędzać złe moce? będę czarować i leczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dziewczyny a co u was bo u mnie właśnie pada deszcz.. chyba deszcz bo jakieś takie ciężkie krople Chłopaki są już pod stropem i dziś robią zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jutro będą zdjęcia nowsze bo dzisiaj pada i aparat się może ... no wiecie co ... Wczoraj byłam w swoim domu wiecie tak dziwnie... chodzi się..i nie wierzy..., że to prawda. Poza tym dom z murami wydaje się jakiś taki ...duży... Kurcze jak ja to posprzątam? dobra a teraz idę pojeździć na rowerku.... pa http://www.skypomania.ru/uploads/work/94503.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 DOBRANOC http://digilander.libero.it/notedamore/immagine.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 a taka brama się mi podoba http://img440.imageshack.us/img440/8262/p3240021gx7.jpg nie za bardzo..."cygańska?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 A to na dobry tydzień http://www.fantasygif.it/Saluti%20e%20Auguri/Buonasettimana/c1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 26.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 mikopiko ALE U CIEBIE PIĘKNIE ... MURY rosną jak na drożdżach ...SUPER!!! http://img251.imageshack.us/img251/8549/p3240005lx0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Piekne te mury! Niech rosna ladnie.Strasznie mi sie podobaja te zdjecia poszczgolnych pomieszczen i domu z lotu ptaka- swietnie zrobione przez biuro arch - od razu wiadomo o co chodzi.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.03.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witaj mikopiko Zajrzałam do Ciebie i widzę, że Ty za niedługo się wprowadzasz Ściany pną się w górę - rewelka Gratuluję pierwszych kroczków Duuuużo zdrówka życzę wszystkim inwestorom tym małym i tym dużym.... Będę do Ciebie zaglądać Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witaj mikopiko Zajrzałam do Ciebie i widzę, że Ty za niedługo się wprowadzasz Ściany pną się w górę - rewelka Gratuluję pierwszych kroczków Duuuużo zdrówka życzę wszystkim inwestorom tym małym i tym dużym.... Będę do Ciebie zaglądać Pozdrawiam kasia witaj Kasiu!!! też spać nie możesz? dzięki za odwiedzinki i ja też będę do ciebie zaglądać (byłam zresztą już kilka razy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Piekne te mury! Niech rosna ladnie. Strasznie mi sie podobaja te zdjecia poszczgolnych pomieszczen i domu z lotu ptaka- swietnie zrobione przez biuro arch - od razu wiadomo o co chodzi. Pozdrawiam. Witam dorbie!!!! i zapraszam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.03.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 witaj Kasiu!!! też spać nie możesz? dzięki za odwiedzinki i ja też będę do ciebie zaglądać (byłam zresztą już kilka razy ) No właśnie zaraz idę Dobrej nocy życzę i pięknych snów......o budowie Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 mikopiko, zajrzałam do projektu, bo zaintrygowało mnie to okienko na wysokości kolan. Już wiem wszystko. Mam też pytanie: pracujesz na kosztorysie, który jest zamieszczony na stronie? Czy raczej można go kant ... potłuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.03.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Brama rzeczywiście dość ozdobna, ale dzięki temu bardzo efektowna. Mnie też się takie bramy podobają... Akurat ten egzemplarz odchudziłabym o jeden rządek ozdób, ale reszta jest super.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.03.2007 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 mikopiko, zajrzałam do projektu, bo zaintrygowało mnie to okienko na wysokości kolan. Już wiem wszystko. Mam też pytanie: pracujesz na kosztorysie, który jest zamieszczony na stronie? Czy raczej można go kant ... potłuc? kochana kosztorys to o.....potłuc, to taka orientacja - przecież wszystko poszło teraz w góre ja nawet się na to nie patrzę bo po co? rzeczywistość nas ustawia do pionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.03.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 W moim projekcie jest tzw. zestawienie materiałów. Na ceny nie patrzę, bo nie ma sensu. Próbowałam sprawdzić ile czego będę potrzebować i jakaś chyba niekumata jestem. Każde zamówienie trzeba od początku przeliczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts