mikopiko 04.02.2008 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ktoś tu nie może usnąć no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bez ściemniania,podlizywania i takich tam , podobają mi się te płytki. w realu są ładniejsze mam nadzieje, że je kiedyś sama ocenisz Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 co do nocnych godzin to ja tak ostatnio mam wczoraj po raz pierwszy od x czasu położyłam się po 23 a tak to 2, 3 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bez ściemniania,podlizywania i takich tam , podobają mi się te płytki. w realu są ładniejsze mam nadzieje, że je kiedyś sama ocenisz Też mam taką nadzieję a jak tam brzuszek? ujawnił się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dzisiaj spałam ze 2 godziny w dzień i teraz jakoś oko nie chce mi się zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 dobra idziemy spać? idziemy dobranocki jutro przeczytam tego dzisiaj nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Brzuszek troszkę się wyłania i troszkę jest problem z ubraniami .Najgorsze ,że apetyt mi dopisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dzisiaj spałam ze 2 godziny w dzień i teraz jakoś oko nie chce mi się zamknąć. ja też tak często mam a w ciązy nie jestem chyba pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Oszukałam ,dopiero teraz spadam do spania.DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 M. Blat do kuchni robisz z kamienia ?Pytałam Pana od kominka czy by dociął mi blat z granitu ale są potrzebne tarcze do cięcia których oni nie mają.Najlepiej podobno kupić w interstone i tam (albo gdzieś obok) docinają na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 M. Blat do kuchni robisz z kamienia ? Pytałam Pana od kominka czy by dociął mi blat z granitu ale są potrzebne tarcze do cięcia których oni nie mają.Najlepiej podobno kupić w interstone i tam (albo gdzieś obok) docinają na wymiar. chyba z kamienia... tylko zobaczymy jak z pieniędzmi będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 M. Blat do kuchni robisz z kamienia ? Pytałam Pana od kominka czy by dociął mi blat z granitu ale są potrzebne tarcze do cięcia których oni nie mają.Najlepiej podobno kupić w interstone i tam (albo gdzieś obok) docinają na wymiar. chyba z kamienia... tylko zobaczymy jak z pieniędzmi będzie Mam taki plan , najpierw meble a blat troszkę później może bliżej przeprowadzki.Jak i tak nie starczy $ to wtedy zamówię zwykły i tyle. Dobry plan czy do bani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja bedę mieć zwykły, grafitowy ciemny. Mam w nosie blat. Nie bede wydawać tyle kasy na blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja bedę mieć zwykły, grafitowy ciemny. Mam w nosie blat. Nie bede wydawać tyle kasy na blat O matko to ty blat zmieścisz w nosie żart oczywiście. Wiesz to wszystko zależy od tego ile tego blatu potrzeba i jaki kamień sobie wybierzesz.Ty wolisz np wypasioną lodówkę ,a ja wolę blat z kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja bedę mieć zwykły, grafitowy ciemny. Mam w nosie blat. Nie bede wydawać tyle kasy na blat ja tak mówię...a potem mnie korci ..albo mojego męża i tak w koło karton gipsiarze znowu nie przyszli wk$%^# mnie na maxa ..niby zachorowali ta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ale mi fajne schody dzisiaj facet przesłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ale teraz zobaczyłam, że nie w jpg jak to można zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Otwórz np. w paint i zapisz z innym rozszerzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ale mi fajne schody dzisiaj facet przesłał pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts