mikopiko 04.02.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 za jakiś czas skasuje tak jak u mnie zawsze bo to nie moje zdjęcia więc jak się podoba to zapisujcie są takie nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ale super schody Ile za takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja bedę mieć zwykły, grafitowy ciemny. Mam w nosie blat. Nie bede wydawać tyle kasy na blat O matko to ty blat zmieścisz w nosie żart oczywiście. Wiesz to wszystko zależy od tego ile tego blatu potrzeba i jaki kamień sobie wybierzesz.Ty wolisz np wypasioną lodówkę ,a ja wolę blat z kamienia. wybory...wybory..wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ale super schody Ile za takie cudo? nie wiem ale fajnie wyglądają - to jasne to chyba szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 super takie chcę mogę je wkleić u siebie, czy nie bardzo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 super takie chcę mogę je wkleić u siebie, czy nie bardzo?? jakby co to z netu ściągnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 super takie chcę mogę je wkleić u siebie, czy nie bardzo?? jakby co to z netu ściągnęłaś no nie inaczej dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A mi się średnio podobaja te schody Jak zebra na ulicy I wogóle nie lezy mi ta barierka do nich. Jakby była od innych schodów Ale to moja opinia tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 mayland jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 masz szczęście, że to nie moje bo bym cię zbanowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 mayland jak możesz no ja nie wiem właśnie nie boi się nas czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Sie kurcze wybredna zrobiłam Wykańcza mi sie mózg w czasie tej wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a tak apropos płytki jasne wam nie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Sie kurcze wybredna zrobiłam Wykańcza mi sie mózg w czasie tej wykończeniówki no chyba a jakie ty będziesz miała schody?? w końcu muszę się na coś zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie no sam pomysł schodów bardzo fajny. Ale ta barierka.... Tu schody mocno kanciaste, geometryczne. A słupki okrągłe Mocowania słupków równeiż okrągłe. A ten fistaszek na końcu z chromu (koniec poręczy) to już pomyłka ogromna Ale podoba mi się niesymetryczny układ podstopnic Moze jest dla mnie jeszcze jakaś szansa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie no sam pomysł schodów bardzo fajny. Ale ta barierka.... Tu schody mocno kanciaste, geometryczne. A słupki okrągłe Mocowania słupków równeiż okrągłe. A ten fistaszek na końcu z chromu (koniec poręczy) to już pomyłka ogromna Ale podoba mi się niesymetryczny układ podstopnic Moze jest dla mnie jeszcze jakaś szansa? mnie się własnie spodobał ten układ stopni, ta zakładka, na barierkę nie spojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Miko leża mi jasne płytki Kaska ja będę mieć tylko trepy z drewna. Proste, zwykłe, 4cm grube. Podstopnice będą z blachy malowanej proszkowo w kolorze srebrny metalik. Poręcz..... nieokreślona ale myślimy o drewnianej kanciastej z pozimymi rurkami z chromu lub linkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie no sam pomysł schodów bardzo fajny. Ale ta barierka.... Tu schody mocno kanciaste, geometryczne. A słupki okrągłe Mocowania słupków równeiż okrągłe. A ten fistaszek na końcu z chromu (koniec poręczy) to już pomyłka ogromna Ale podoba mi się niesymetryczny układ podstopnic Moze jest dla mnie jeszcze jakaś szansa? ja będę miała stopnie i podstopnice..kanciaste bo okrągłe to nie bardzo a barierkę bardzo podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a tak apropos płytki jasne wam nie leżą nie leża mi zielone i turkusowe ale to chyba przez to, że jakiś czas w domu miałam takie z lat 80tych w łazience i mam uraz do takowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts