mayland 04.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja to nie wiem co u mnie wyjdzie Tak sobie piszę ale przecież wiem, ze każdy wybiera na co ma ochotę. Sama wiele swoich wyborów bym pozmieniała po fakcie A tak serio to nie interesowałam sie schodami bo w moim projekcie nie jest to element nr1. U mnie schody to tak jak łazienka, maja być bo czemus służą, w tym przypadku wejście na górę i to wszystko. Są tak schowane, że wiele osó je mija i się pyta gdzie są w tym domu schody? Więc nawet jesli gumolit na nich położę to i tak wielkiego znaczenia to mieć nie będzie Inna sytuacja gdy schody są widoczne. Wtedy jak najbardizej warto w nie zainwestować by pokazać ich piękno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Inna sytuacja gdy schody są widoczne. Wtedy jak najbardizej warto w nie zainwestować by pokazać ich piękno. No dokładnie tak jest u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a tak apropos płytki jasne wam nie leżą nie leża mi zielone i turkusowe ale to chyba przez to, że jakiś czas w domu miałam takie z lat 80tych w łazience i mam uraz do takowych pytałam o moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Miko które? Ten prześliczny gres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Inna sytuacja gdy schody są widoczne. Wtedy jak najbardizej warto w nie zainwestować by pokazać ich piękno. No dokładnie tak jest u nas i u nas na wprost wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a tak apropos płytki jasne wam nie leżą nie leża mi zielone i turkusowe ale to chyba przez to, że jakiś czas w domu miałam takie z lat 80tych w łazience i mam uraz do takowych pytałam o moje ja jednak jestem przemęczona leżą mi twoje płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Miko - natychmiast na imprezę marsz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Miko które? Ten prześliczny gres? dobra dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Miko - natychmiast na imprezę marsz!!!! a ja taka nie uczesana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Właśnie wymierzyli mi drzwi wewnętrzne Chyba zgłupiałam ale trudno. M myślę ,że zdjęcie nie oddaje rzeczywistości.Schody fajne ,a barierki bardziej podobały mi się te które kiedyś tam wcześniej wstawiałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Beatko na jakie się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Właśnie wymierzyli mi drzwi wewnętrzne Chyba zgłupiałam ale trudno. M myślę ,że zdjęcie nie oddaje rzeczywistości.Schody fajne ,a barierki bardziej podobały mi się te które kiedyś tam wcześniej wstawiałaś. chciałam zmniejszyć moją barierkę ale nici nie wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A w fotosiku sie nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A w fotosiku sie nie da? jakiś taki gigant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jest taki darmowy program JPEGCrops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Beatko na jakie się zdecydowałaś? Styl drzwi takie jak kubaimycha.Tu zwyciężyło zauroczenie ,a nie zdrowy rozsądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 zdjęcie jest w wersji bmb i nie mogę go przerobić na jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Beatko a gdzie mogę je zobaczyć? ciekawa jestem to te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Prześlij mi to zdjęcie to zmienię format. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Beatko a gdzie mogę je zobaczyć? ciekawa jestem to te? Kubaimycha mają je w swojej galerii.Mam nadzieję nie mają nic przeciwko,że daje namiary.Tylko moje nie będą takie ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts