Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Ja to nie wiem co u mnie wyjdzie :lol: Tak sobie piszę ale przecież wiem, ze każdy wybiera na co ma ochotę. Sama wiele swoich wyborów bym pozmieniała po fakcie :lol:

A tak serio to nie interesowałam sie schodami bo w moim projekcie nie jest to element nr1. U mnie schody to tak jak łazienka, maja być bo czemus służą, w tym przypadku wejście na górę i to wszystko. Są tak schowane, że wiele osó je mija i się pyta gdzie są w tym domu schody? :lol: Więc nawet jesli gumolit na nich położę to i tak wielkiego znaczenia to mieć nie będzie :lol: Inna sytuacja gdy schody są widoczne. Wtedy jak najbardizej warto w nie zainwestować by pokazać ich piękno.

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a tak apropos :roll:

płytki jasne wam nie leżą :roll: :wink:

nie leża mi zielone i turkusowe :-?

ale to chyba przez to, że jakiś czas w domu miałam takie z lat 80tych w łazience i mam uraz do takowych :lol:

pytałam o moje :lol:

ja jednak jestem przemęczona :lol:

leżą mi twoje płytki :D

Gość BEATA-BETI

Właśnie wymierzyli mi drzwi wewnętrzne :D Chyba zgłupiałam ale trudno.

M myślę ,że zdjęcie nie oddaje rzeczywistości.Schody fajne ,a barierki bardziej podobały mi się te które kiedyś tam wcześniej wstawiałaś. :wink:

Gość BEATA-BETI
Beatko a gdzie mogę je zobaczyć? :roll: ciekawa jestem

to te? :roll:

Kubaimycha mają je w swojej galerii.Mam nadzieję nie mają nic przeciwko,że daje namiary.Tylko moje nie będą takie ciemne.