Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tamten program który podałam to jest do kadrowania.

Daj to zdjęcie to ci pomogę

Może nie bmb tylko bmp grafika bitmapowa .

Na fotosika tylko rozszezenie jpg, niestety. Innych rozszerzeń nie przyjmuje.

Miko, skopiuj zdjęcie, wklej do painta i zapisz jako ... z rozszerzeniem jpg.

Gość BEATA-BETI
Tamten program który podałam to jest do kadrowania.

Daj to zdjęcie to ci pomogę

Może nie bmb tylko bmp grafika bitmapowa .

Na fotosika tylko rozszezenie jpg, niestety. Innych rozszerzeń nie przyjmuje.

Miko, skopiuj zdjęcie, wklej do painta i zapisz jako ... z rozszerzeniem jpg.

Chodziło mi o to ,że zmienię rozszeżenie oczywiście nie format tego zdjęcia.

Dzięki Braza.

Gość BEATA-BETI

Jeszcze nie poszłam ale powiem ci tak im więcej wymyślasz tym trudniejszy będziesz miała wybór.Co w tej barierce na zdjęciu jest brzydkiego.

Ważne żeby była stabilna i dobrze wykonana bo napewno wybierzesz ładną bo masz dobry gust.Płytki wybrałaś to i barierkę wybierzesz. :wink:

Po krytyce schodów przez mayland juz tak trochę mniej mi się podobają :lol:

Ale fajne maja takie grubaśne te trepy. A barierka troche faktycznie za masywna. Ale klimat ogólnie ok

trepy to one mają lewe :lol: ten kto mi je wysłał mówił, że robi taką dostawkę, doklejkę , czy jakoś tam, żeby wyglądały na grube...i tym przepadł w przedbiegach :lol:

Te schody wkleiłam, bo nie widziałam jeszcze takich, są inne, ciekawe , chciałam, żeby kogoś natchnęły lub nie i tyle 8)

Ja będę miał z podstopnicami z drewna , proste i ta barierka wyżej tzn drewno z metalem a te metalowe drążki przeciągnięte przez takie oczko na drewnianej tralce :roll: chyba dobrze napisałam :roll:

Ale namieszałam z tymi schodami :o

Trepy są fajne. Pomysł mi się podoba. Połączenie drewna ze szkłem, asymetria. Ale niestety w całości jakoś mi poprostu nie leżą :( Wybaczcie jeśli kogoś uraziłam swoimi opiniami. Zbyt pochopnie je napisałam. Czasem lepiej niektóre rzeczy zachować dla siebie :roll: Uległam emocjom :oops:

pierwsza barierka ładniejsza od tamtej, rzeczywiście :roll: tzn. : mnie się bardziej podoba

a drugie schody super: i barierka jest ok i schody, najbardziej podoba mi się to, że tak kanciasto schodzą na dół :roll: szkło to już sprawa dla mnie drugorzędna