mayland 04.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Miko w paint powinnać zmienić to rozszerzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Tamten program który podałam to jest do kadrowania.Daj to zdjęcie to ci pomogęMoże nie bmb tylko bmp grafika bitmapowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Tamten program który podałam to jest do kadrowania. Daj to zdjęcie to ci pomogę Może nie bmb tylko bmp grafika bitmapowa . Na fotosika tylko rozszezenie jpg, niestety. Innych rozszerzeń nie przyjmuje. Miko, skopiuj zdjęcie, wklej do painta i zapisz jako ... z rozszerzeniem jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Tamten program który podałam to jest do kadrowania. Daj to zdjęcie to ci pomogę Może nie bmb tylko bmp grafika bitmapowa . Na fotosika tylko rozszezenie jpg, niestety. Innych rozszerzeń nie przyjmuje. Miko, skopiuj zdjęcie, wklej do painta i zapisz jako ... z rozszerzeniem jpg. Chodziło mi o to ,że zmienię rozszeżenie oczywiście nie format tego zdjęcia. Dzięki Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Musisz mieć program który obsługuje bmp a przy okazji zmieni roz.na jpeg.Poszukaj w necie jak chcesz.Idę spać dziewczynki dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 coś zrobiłam i się wgrało tylko coś z kolorami nie ten tego prosta jest i tyle pewnie sie nastawiałyście na coś innego http://img168.imageshack.us/img168/8937/scxz5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Musisz mieć program który obsługuje bmp a przy okazji zmieni roz.na jpeg. Poszukaj w necie jak chcesz.Idę spać dziewczynki dobranoc. idziesz spać eee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Miko prosta ale mi się bardziej podoba od poprzedniej Ja kombinuje coś podobnego do tej jaką ma CMYK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jeszcze nie poszłam ale powiem ci tak im więcej wymyślasz tym trudniejszy będziesz miała wybór.Co w tej barierce na zdjęciu jest brzydkiego. Ważne żeby była stabilna i dobrze wykonana bo napewno wybierzesz ładną bo masz dobry gust.Płytki wybrałaś to i barierkę wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Po krytyce schodów przez mayland juz tak trochę mniej mi się podobają Ale fajne maja takie grubaśne te trepy. A barierka troche faktycznie za masywna. Ale klimat ogólnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 04.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ciekawe jakie moje będą .Mam takie jedne ze schody.pl ,zrobili mi rzuty i wycenę podobają mi się ale troszkę za drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Po krytyce schodów przez mayland juz tak trochę mniej mi się podobają Ale fajne maja takie grubaśne te trepy. A barierka troche faktycznie za masywna. Ale klimat ogólnie ok trepy to one mają lewe ten kto mi je wysłał mówił, że robi taką dostawkę, doklejkę , czy jakoś tam, żeby wyglądały na grube...i tym przepadł w przedbiegach Te schody wkleiłam, bo nie widziałam jeszcze takich, są inne, ciekawe , chciałam, żeby kogoś natchnęły lub nie i tyle Ja będę miał z podstopnicami z drewna , proste i ta barierka wyżej tzn drewno z metalem a te metalowe drążki przeciągnięte przez takie oczko na drewnianej tralce chyba dobrze napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ale namieszałam z tymi schodami Trepy są fajne. Pomysł mi się podoba. Połączenie drewna ze szkłem, asymetria. Ale niestety w całości jakoś mi poprostu nie leżą Wybaczcie jeśli kogoś uraziłam swoimi opiniami. Zbyt pochopnie je napisałam. Czasem lepiej niektóre rzeczy zachować dla siebie Uległam emocjom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 co ty daj spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 a te wyżej też nie moje to ja chyba namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Beata bedizesz miała śliczne te drzwi Bardzo mi się podobają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 pierwsza barierka ładniejsza od tamtej, rzeczywiście tzn. : mnie się bardziej podoba a drugie schody super: i barierka jest ok i schody, najbardziej podoba mi się to, że tak kanciasto schodzą na dół szkło to już sprawa dla mnie drugorzędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 a ja takią chyba będę miała przynajmniej podobną http://img225.imageshack.us/img225/9670/bum1hc7.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts