Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pomerdania dalszy ciąg :lol: ale chyba chce tą co wy wybrałyście :wink: , skłaniam się do niej bardzo :D

Ale o czym tu mowa :roll: to daleko przede mną 8)

Beata będziesz mieć fajne drzwi to prawda wreszcie trafiłam na tą galerię :D

Poza tym mam już baterie do umywalek, bidetu, do wanny będzie w tym tygodniu 8) , deszczownice muszę tanio namierzyć :wink: i będzie górna z głowy :D . A dół to tylko bateria umywalkowa i chyba będzie jaguar :roll: .

Dobra coś wesołego 8) ...jestem w ciąży... :wink:

No i będziemy układać kafelki , no i jest ostatni dzień karnawału i zrobiłam sobie śledzika tak jak koleżanki powiedziały ..... i takie tam :roll:

Gadam jak potłuczona ..a z ta ciążą to oczywiście żart był, żeby was zaskoczyć :lol: :lol: :lol: taki lutowy prima aprilis :lol:

DLa mnie ta ostatnia. Mniej ozdóbek i bardziej praktyczna. Nie zawadzisz ubraniem i nie porwiesz o te oczka :wink: :lol:

no i tańsza :roll:

też obstaję za tą drugą :roll:

tylko ciekawe jak ona ma tą poręcz na końcu zrobioną :roll:

Dzień dobry :D

można tak, na prosto:

http://images23.fotosik.pl/153/50f7171b87667639.jpg

naprawdę nic dzisiaj nie piłam :wink: :lol: .

Gość BEATA-BETI

Wczoraj dostałam baterię zamówioną na allegero :D Musimy przygotowac dolną łazienkę bo glazurnik przychodzi w poniedziałek.Ciekawa jestem efektu :roll:

Mikopiko dokonałaś ostatecznego wyboru barierki ?

Powiedz co z tymi kg ,przyszli ?

Sonika dzięki :D

Tylko wiecie co :roll: ja sobie uświadomiłam, ze na początku schodów to ja mam 2 ściany :lol: :lol: :lol: i do spocznika będę mieć tylko poręcz po lewej stronie... dochodzimy do spocznika gdzie poręcz będzie zakręcać i tam zamieniać się już w barierkę z tralkami ... dochodzimy do góry i znowu barierka zakręca na lewo do ściany (przestrzeń nad schodami) :roll: więc nie muszę mieć tych dziwnych końcówek :D

ale bardzo dziękuje :D

Gość BEATA-BETI
Beatko k-g mówisz :roll: nie wypowiem się :roll: :evil: :evil: :evil: :roll:

Rozumiem , miałam takie przeżycia z dekarzami.Nabrali roboty ,a potem ciągle przekładali terminy. :evil: Raz byłam wk...., a raz miałam wszystko w d...