mayland 05.02.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No nie mówicie mi, że ta barierka z tymi schodami nie wygląda o niebo lepiej Bardzo ładnie dopasowana barierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ale powiedz czy ta na górze i ta niżej nie są bsrdzo podone , tylko ta ma przekucie przez drewniane tralki a ta na górze przechodzi przez metalowe oczka , która fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No nie mówicie mi, że ta barierka z tymi schodami nie wygląda o niebo lepiej Bardzo ładnie dopasowana barierka. nie mówimy jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 DLa mnie ta ostatnia. Mniej ozdóbek i bardziej praktyczna. Nie zawadzisz ubraniem i nie porwiesz o te oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 DLa mnie ta ostatnia. Mniej ozdóbek i bardziej praktyczna. Nie zawadzisz ubraniem i nie porwiesz o te oczka no i tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 DLa mnie ta ostatnia. Mniej ozdóbek i bardziej praktyczna. Nie zawadzisz ubraniem i nie porwiesz o te oczka no i tańsza też obstaję za tą drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 DLa mnie ta ostatnia. Mniej ozdóbek i bardziej praktyczna. Nie zawadzisz ubraniem i nie porwiesz o te oczka no i tańsza też obstaję za tą drugą tylko ciekawe jak ona ma tą poręcz na końcu zrobioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Myślisz, że fistaszek? Końcówki mozesz dobrać jakie chcesz Jest duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ja już nic nie wiem pomerdałyście mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Pomerdania dalszy ciąg ale chyba chce tą co wy wybrałyście , skłaniam się do niej bardzo Ale o czym tu mowa to daleko przede mną Beata będziesz mieć fajne drzwi to prawda wreszcie trafiłam na tą galerię Poza tym mam już baterie do umywalek, bidetu, do wanny będzie w tym tygodniu , deszczownice muszę tanio namierzyć i będzie górna z głowy . A dół to tylko bateria umywalkowa i chyba będzie jaguar . Dobra coś wesołego ...jestem w ciąży... No i będziemy układać kafelki , no i jest ostatni dzień karnawału i zrobiłam sobie śledzika tak jak koleżanki powiedziały ..... i takie tam Gadam jak potłuczona ..a z ta ciążą to oczywiście żart był, żeby was zaskoczyć taki lutowy prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 z 5 razy przeczytalam post powyzej milion informacji i jak dla mnie po 23:00 nadmiar a ciąża mnie zastrzeliła dowcipnisia po ktorym głębszym to Pani już jest co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 z 5 razy przeczytalam post powyzej milion informacji i jak dla mnie po 23:00 nadmiar a ciąża mnie zastrzeliła dowcipnisia po ktorym głębszym to Pani już jest co? ja no co ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ciężarna nie powinna pić Miko ja widzę, że Ty już czujesz wiosnę Ja ciagle w kożuchach i zaspana jak niedźwiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.02.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 DLa mnie ta ostatnia. Mniej ozdóbek i bardziej praktyczna. Nie zawadzisz ubraniem i nie porwiesz o te oczka no i tańsza też obstaję za tą drugą tylko ciekawe jak ona ma tą poręcz na końcu zrobioną Dzień dobry można tak, na prosto: http://images23.fotosik.pl/153/50f7171b87667639.jpg naprawdę nic dzisiaj nie piłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Wczoraj dostałam baterię zamówioną na allegero Musimy przygotowac dolną łazienkę bo glazurnik przychodzi w poniedziałek.Ciekawa jestem efektu Mikopiko dokonałaś ostatecznego wyboru barierki ? Powiedz co z tymi kg ,przyszli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.02.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ciężarna nie powinna pić Miko ja widzę, że Ty już czujesz wiosnę Ja ciagle w kożuchach i zaspana jak niedźwiedź oj czuję tylko mi jedni tacy grad ściągają nad głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.02.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Sonika dzięki Tylko wiecie co ja sobie uświadomiłam, ze na początku schodów to ja mam 2 ściany i do spocznika będę mieć tylko poręcz po lewej stronie... dochodzimy do spocznika gdzie poręcz będzie zakręcać i tam zamieniać się już w barierkę z tralkami ... dochodzimy do góry i znowu barierka zakręca na lewo do ściany (przestrzeń nad schodami) więc nie muszę mieć tych dziwnych końcówek ale bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.02.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Beatko k-g mówisz nie wypowiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.02.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Beatko k-g mówisz nie wypowiem się Rozumiem , miałam takie przeżycia z dekarzami.Nabrali roboty ,a potem ciągle przekładali terminy. Raz byłam wk...., a raz miałam wszystko w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Widziałaś coś takiego http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts