Gość BEATA-BETI 06.02.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Słyszałyście coś o wannach RIHO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.02.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Słyszałyście coś o wannach RIHO ? może ktoś ma? ja słyszałam, że mają wanny, kabiny ale nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.02.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Widziałam taką jedną która mi się podobała na allegro,później wkleję. Teraz muszę się wziąć za papiery czyt.dokumenty Tak wogóle to strasznie chce mi się spać ,ale to żadna nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.02.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Widziałaś coś takiego http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 no teraz zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ja juz kupiłam wannę http://www.allegro.pl/item279717319_exclusive_wanna_z_hydromasazem_od_1_zl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ja juz kupiłam wannę http://www.allegro.pl/item279717319_exclusive_wanna_z_hydromasazem_od_1_zl.html Widziałaś taką wannę na "żywo" czy poszłaś na żywioł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dziewczyny co myślicie o tych wannach ? W sumie to chyba takie same ale nie zaszkodzi zapytać o opinię.Wiem,że macie narożne ale w mojej koncepcji jest zwykła prostokątna. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=307863117http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=307863735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 WIdziałam takie wanny. Obi ma je np. w ofercie (ze wstawkami ze szkła). Cena nie jest zabójcza więc zaryzykowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Te wanny prostokątne ładnie wygladają. Co mi się nie podoba to to, ze nie ma w nich możliwości leżenia. Tylko pozycja siedząca. nie ma podparcia dla pleców, głowy. Obecnie mam wannę prostokątką ale mocno profilowaną. Poza tym, że ma bardzo wygodne podparcie dla pleców i rąk to jeszcze jest tak wyprofilowana że wchodzi w nia połowę wody niż do wanny tradycyjnej a efekt taki sam - całkowite zanurzenie. Przyglaałam sie wanną prostokatnym. Szukałam właśnei takiej profilowanej. W końcu jednak odpuściłąm i kupiłam tę. Będizmey mieli z nia troche zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.02.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Myślę ,że poleżeć też można w prostokątnej bo kiedyś taką miałam.Jednak całkowicie się zgadzam ,że do najwygodniejszych nie należy. Wybierając taką wanne kierowałam się tym,że bardzo pasuje do wizji mojej łazienki,do jej zapełnienia potrzeba mniej wody i łatwiej utrzymać w czystości.Przede wszystkim jednak ma służyć do mycia dzieciaczków bo z mężem bardziej preferujemy prysznic. Mayland bardzo podobną wannę do twojej mają od kilku lat nasi znajomi. Kiedyś kosztowała ich majątek.Miłego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.02.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Myślę ,że poleżeć też można w prostokątnej bo kiedyś taką miałam.Jednak całkowicie się zgadzam ,że do najwygodniejszych nie należy. Wybierając taką wanne kierowałam się tym,że bardzo pasuje do wizji mojej łazienki,do jej zapełnienia potrzeba mniej wody i łatwiej utrzymać w czystości.Przede wszystkim jednak ma służyć do mycia dzieciaczków bo z mężem bardziej preferujemy prysznic. Mayland bardzo podobną wannę do twojej mają od kilku lat nasi znajomi. Kiedyś kosztowała ich majątek.Miłego użytkowania a gdzie bedziesz wstawiać wannę Ostatnio też stwierdziłam, że może prostokątna , łatwiej byłoby ją obłożyć kafelkami skoro mój mąż będzie robił to jakieś ułatwiena potrzebne ale nijak nie da rady bo pod skosem nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.02.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 U mnie łazienka jest lekko porąbana bo małż.powiększył ją trochę kosztem garderoby Jak wchodzisz do łazienki to u mnie po prawej stronie będzie prysznic przy ścianie a obok pod ścianą wanna.Po prawej od strony drzwi umywalka, a za nią wc.Jak zrobią mi aranżację łazienki tam gdzie mam kupić płytki to pokażę. Mamy jechac po niedzieli tylko,że nie wiem czy zrobią na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Miko kurcze fajnie ,że twój mał. sam położy płytki.Policz sobie ile zaoszczędzicie pieniędzy.Ja płacę 40 zł za metr, nie wiem czy to dużo czy mało ale fachowiec jest sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ostatnio też zaczęłam się przyglądać wannom. Najważniejsze, żeby była wyprofilowana symetrycznie - będę mogła się wyciągnąć raz z jednej, raz z drugiej strony bez uczucia dyskomfortu. Secundo - nie może mieć za dużej objętości. Rozrzut jest spory, bo moje faworytki są w przedzale 195 l - 290 l. I chyba już niczego więcej od wanny nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ostatnio też zaczęłam się przyglądać wannom. Najważniejsze, żeby była wyprofilowana symetrycznie - będę mogła się wyciągnąć raz z jednej, raz z drugiej strony bez uczucia dyskomfortu. Secundo - nie może mieć za dużej objętości. Rozrzut jest spory, bo moje faworytki są w przedzale 195 l - 290 l. I chyba już niczego więcej od wanny nie chcę. to moja ma 230 l będziemy się kąpać jeden po drugim ..no bo my skazani na szambo na razie jesteśmy Nasza faworytka to neo plus z koła http://www.kolo.com.pl/rysunki/wanny/asymetryczne/XWA0761/XWA0761.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja mam POŚ więc sie nie martwię, pójdzie w piach I tak wanna jest sporadycznie używana wiec nie bedzie tragedii. Narazie jesteśmy zachwyceni kabiną parową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja mam POŚ więc sie nie martwię, pójdzie w piach I tak wanna jest sporadycznie używana wiec nie bedzie tragedii. Narazie jesteśmy zachwyceni kabiną parową saunę już sobie robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 to moja ma 230 l będziemy się kąpać jeden po drugim A w jakiej kolejnosci? Kiedys najpierw kapal sie mąz, potem żona, a na końcu dzieci w zaleznosci od starszeństwa. Ci najmłodsi to mieli przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Sauna w tych kabinach to moment. Para idzie z podajnika na dole kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Sauna w tych kabinach to moment. Para idzie z podajnika na dole kabiny. A jaka jest temperatura podczas sauny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts