mayland 07.02.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Verunia nie wiem. Niby jest tam termometr ale nie patrzyłam. Następnym razem sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 to moja ma 230 l będziemy się kąpać jeden po drugim A w jakiej kolejnosci? Kiedys najpierw kapal sie mąz, potem żona, a na końcu dzieci w zaleznosci od starszeństwa. Ci najmłodsi to mieli przerąbane o nie najpierw to ja wejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Verunia nie wiem. Niby jest tam termometr ale nie patrzyłam. Następnym razem sprawdzę to co WY tam robiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Miko jacy Wy? Byłam sama SIedziałam sobie jak sierotka Marysia więc nie zerkałam na wyświetlacz na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Miko jacy Wy? Byłam sama SIedziałam sobie jak sierotka Marysia więc nie zerkałam na wyświetlacz na górze no myślałam, że Wy byliście dlatego czasu na temp nie mieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Miko my na budowie to pracujemy Żeby nie powiedzieć zapie.... O pierdołach nikt nie myśli A tak serio to faktycznie, po takim dniu na budowie to padamy jak zabici Jaka tam sauna czy masaż. Szybki prysznic i do łóżka by tego bałaganu tam za długo nie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Verunia nie wiem. Niby jest tam termometr ale nie patrzyłam. Następnym razem sprawdzę to co WY tam robiliście zaludniają, zaludniają wybudowali chałupy kawał, to teraz trza to zagospodarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kaśka Ja nie mówię nie, ale mąż i córka mówią NIE Więc jestem przegrana. Aczkolwiek.... miałam taki plan by pokój przy łazience na górze przeznaczyc na saune fińską i pralnię. Byłoby super wygodnie wtedy. Ale w ostatnim momencie zrezygnowałam z tego pomysłu i został pokój. Zawsze przecież może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kaśka Ja nie mówię nie, ale mąż i córka mówią NIE Więc jestem przegrana. Aczkolwiek.... miałam taki plan by pokój przy łazience na górze przeznaczyc na saune fińską i pralnię. Byłoby super wygodnie wtedy. Ale w ostatnim momencie zrezygnowałam z tego pomysłu i został pokój. Zawsze przecież może się przydać No ba, przecież człowiek może się zapomieć albo co innego jeszcze: przeterminowany kalendarzyk czy tabletki, dziurawe ogumienie no takie rzeczy sie zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Słyszałyście coś o wannach RIHO ? TAK!!!!!!!!!!!! Mamy baczenie na jedna taką, chyba 110 cm na 160 skośna U nas kosztuje około 800zł i naprawdę nam się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Słyszałyście coś o wannach RIHO ? TAK!!!!!!!!!!!! Mamy baczenie na jedna taką, chyba 110 cm na 160 skośna U nas kosztuje około 800zł i naprawdę nam się spodobała wklej link to ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kaśka Ja nie mówię nie, ale mąż i córka mówią NIE Więc jestem przegrana. Aczkolwiek.... miałam taki plan by pokój przy łazience na górze przeznaczyc na saune fińską i pralnię. Byłoby super wygodnie wtedy. Ale w ostatnim momencie zrezygnowałam z tego pomysłu i został pokój. Zawsze przecież może się przydać no to do roboty e tam przejdzie im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Słyszałyście coś o wannach RIHO ? TAK!!!!!!!!!!!! Mamy baczenie na jedna taką, chyba 110 cm na 160 skośna U nas kosztuje około 800zł i naprawdę nam się spodobała wklej link to ocenimy widziałam na żywo w sklepie, nie mam żadnego linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kaśka Ja nie mówię nie, ale mąż i córka mówią NIE Więc jestem przegrana. Aczkolwiek.... miałam taki plan by pokój przy łazience na górze przeznaczyc na saune fińską i pralnię. Byłoby super wygodnie wtedy. Ale w ostatnim momencie zrezygnowałam z tego pomysłu i został pokój. Zawsze przecież może się przydać no to do roboty e tam przejdzie im Króliki to ja tylko w śmietanie preferuję Narazie mam wszsytkiego dość W tym roku jedyne co planuje to wczasy w Grecji lub Hiszpanii Albo innym ciepłym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kaśka Ja nie mówię nie, ale mąż i córka mówią NIE Więc jestem przegrana. Aczkolwiek.... miałam taki plan by pokój przy łazience na górze przeznaczyc na saune fińską i pralnię. Byłoby super wygodnie wtedy. Ale w ostatnim momencie zrezygnowałam z tego pomysłu i został pokój. Zawsze przecież może się przydać no to do roboty e tam przejdzie im Króliki to ja tylko w śmietanie preferuję Narazie mam wszsytkiego dość W tym roku jedyne co planuje to wczasy w Grecji lub Hiszpanii Albo innym ciepłym kraju ooooo my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam , a ja nigdy nie jadałam królika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No żeby nie było tak, ze na plaży w jakim kurorcie trafimy na siebie obok na leżaku Ja tak miałam w ubiegłym roku. Koleżanke z pracy spotkałam w tym samym hotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam , a ja nigdy nie jadałam królika . hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Sonika ja nie pamiętam kiedy jadłam Ale fakt, jestem mięsożerna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No żeby nie było tak, ze na plaży w jakim kurorcie trafimy na siebie obok na leżaku Ja tak miałam w ubiegłym roku. Koleżanke z pracy spotkałam w tym samym hotelu a dlaczego nie??? wtedy pogadałybysmy o budowach konkretnie, zanudzając towarzystwo dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts