mikopiko 07.02.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No żeby nie było tak, ze na plaży w jakim kurorcie trafimy na siebie obok na leżaku Ja tak miałam w ubiegłym roku. Koleżanke z pracy spotkałam w tym samym hotelu a dlaczego nie??? wtedy pogadałybysmy o budowach konkretnie, zanudzając towarzystwo dookoła bleeeeee Dziewczyny poweidzcie jaki macie lub będziecie maiły tynk i podbitkę ratuuunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 to bleeee to o rozmowach budowlanych na wakacjach było , ostatnio się bardzo wyraźnie i zrozumiale wyrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Miko załapałam Ja od miesiecy tylko o budowie rozmawiam. Przestałam sie spotykać z koleżankami bo nie mam o czym z nimi gadać a i zasu niewiele. Niedługo to nadrobimy jak i ja ochłonę Jak rozmawiam z facetami to też niektórym szczena opada bo wiesz...kobieta...zna budowę więźby itd.... Trudno mnie zrozumieć ALe to prawda, mogę o budowie rozmawiać dzień i noc i nie znudzi mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Miko co do elewacji to ja będe mieć taką..... http://images33.fotosik.pl/10/0c2f5aa06b94699em.jpg http://images31.fotosik.pl/10/4f14dd857ccd315fm.jpg[/img] Dzięcioły będą się rozbijać o okna i ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Chodziło mi o rodzaj tynku i rodzaj podbitki (jak firma itd ) domek bardzo fajny ja też mam mieć pasy, tak sobie zaplanowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Sonika ja nie pamiętam kiedy jadłam Ale fakt, jestem mięsożerna Chyba bym nie zjadła . Króliczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cóż ja mogę szaleć. W tym kolorze to ja za sam barwnik wydam majątek wiec już zastanawianie się czy akryl czy ine ustrojstwo to rzecz drugoplanowa u mnie. Nie każdy też robi takie kolory. Muszę barwić tynk na zamówienie bo nie kupię gotowego. Najwiekszy problem będę miała z intensywnością koloru. A podbitka to też mi obojętne jaka byleby była szara co też jest trudne do realizacji. Będę szukać ale nie wiem czy znajdę szarą pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja mam baranka 2mm, pomalowanego farbą silikonową firmy STO. Nie brudzi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja mam baranka 2mm, pomalowanego farbą silikonową firmy STO. Nie brudzi się . a podbitka? jaka? drewniana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Masz baranka na ścianie? Nie jest mu zimno? Ładnei to tak zwierzynę na ścianie przetrzymywać, co hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja mam baranka 2mm, pomalowanego farbą silikonową firmy STO. Nie brudzi się . a podbitka? jaka? drewniana? Drewniana, wtedy nawet nie wiedziałam, że można mieć inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Masz baranka na ścianie? Nie jest mu zimno? Ładnei to tak zwierzynę na ścianie przetrzymywać, co hę? Czy mu zimno nie wiem, ważne że mnie ciepło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Soniko dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 07.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja mam baranka 2mm, pomalowanego farbą silikonową firmy STO. Nie brudzi się . a podbitka? jaka? drewniana? U mnie podbitka plastikowa ale jakaś belgijska czy niemiecka.Nie wiem dokładnie bo wszystkim zajmowała się firma od tynków.Wygląda bardzo ładnie ale była droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 07.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kaśka Ja nie mówię nie, ale mąż i córka mówią NIE Więc jestem przegrana. Aczkolwiek.... miałam taki plan by pokój przy łazience na górze przeznaczyc na saune fińską i pralnię. Byłoby super wygodnie wtedy. Ale w ostatnim momencie zrezygnowałam z tego pomysłu i został pokój. Zawsze przecież może się przydać no to do roboty e tam przejdzie im Króliki to ja tylko w śmietanie preferuję Narazie mam wszsytkiego dość W tym roku jedyne co planuje to wczasy w Grecji lub Hiszpanii Albo innym ciepłym kraju ooooo my też Też miałam już zaplanowane wakacje na ten rok ale z powodu powiększenia się rodziny musimy zmienić plany co do terminu i miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 07.02.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Słyszałyście coś o wannach RIHO ? TAK!!!!!!!!!!!! Mamy baczenie na jedna taką, chyba 110 cm na 160 skośna U nas kosztuje około 800zł i naprawdę nam się spodobała wklej link to ocenimy widziałam na żywo w sklepie, nie mam żadnego linku Jakie ogólne wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Słyszałyście coś o wannach RIHO ? TAK!!!!!!!!!!!! Mamy baczenie na jedna taką, chyba 110 cm na 160 skośna U nas kosztuje około 800zł i naprawdę nam się spodobała wklej link to ocenimy widziałam na żywo w sklepie, nie mam żadnego linku Jakie ogólne wrażenia ? Beata, wanna jak do naszej łazienki idealna: nie za duża, nie za mała, ot w sam raz Ładna biel, ogólnie same pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 07.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 kaśka maciej dzięki za odp. pierwszy raz zetknęłam się z tą firmą przeglądając wanny na allegro.Znalazłam RIHO 180x90 prostokątna ,a taka właśnie mi odpowiada min. cenowo też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Widziałyście te inspiracje http://forum.muratordom.pl/budujacy-potrzebujacy-pomysly-na-urzadzanie-wnetrz,t58865-2040.htm Ps.Byłam wczoraj na filmie Lejdis , zaj....ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 11.02.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 niezłe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts