mikopiko 18.02.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No więc jezdem Od dzisiaj się sprowadzili ci od kg ,graty swoje zostawili, ale żeby nie było pięknie to teraz gdzieś sobie poszli ....oj będą z nimi przejścia coś czuję Mamy gaz ...ale podłączenie środka w piątek W czwartek mają robić kominek i mam nową opcję ...tylko kurna nie potrafię tej cholery z bmp na jpg przetrawić a jak zmieniam na gif to jakieś dziwne kolory wychodzą ..... Kurna jak to się robi wklejam do painta tam sobie maluję a potem jak chcę save to w rozszerzeniach na dole mam tylko bmp i gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 J amam w rozszerzeniach wiele mozliwości. Spróbuj "zapisz jako" i poszukaj odpowidniego rozszerzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.02.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Halo Miko, trochę mnie tu u Ciebie nie było ale juz nadrabiam i idę czytać zaległości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No więc jezdem Od dzisiaj się sprowadzili ci od kg ,graty swoje zostawili, ale żeby nie było pięknie to teraz gdzieś sobie poszli ....oj będą z nimi przejścia coś czuję Mamy gaz ...ale podłączenie środka w piątek W czwartek mają robić kominek i mam nową opcję ...tylko kurna nie potrafię tej cholery z bmp na jpg przetrawić a jak zmieniam na gif to jakieś dziwne kolory wychodzą ..... Kurna jak to się robi wklejam do painta tam sobie maluję a potem jak chcę save to w rozszerzeniach na dole mam tylko bmp i gif masz pewnie jakąś starszą wersje programu, moze ściagnij z internetu cos nowszego Dawno zdjęc też nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 J amam w rozszerzeniach wiele mozliwości. Spróbuj "zapisz jako" i poszukaj odpowidniego rozszerzenia. u mnie tylko te co napisałam i przy bmp są jakieś monochrom, 240kolor i inee duperele a nie jpg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witaj Miko , ściągnij sobie IrfanView - program do obróbki zdjęć. On zamienia te cosie na jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Halo Miko, trochę mnie tu u Ciebie nie było ale juz nadrabiam i idę czytać zaległości.... No witam Za dużo czytania nie ma bojkot był tzn odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja też bardzo często korzystam z InfraView. To bardzo dobry program do obróbki zdjęć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Verunia, Sonika dzięki ale ściągać to ja mogę ale ciuchy przed kąpielą bo ten komp ma blokady na exe taka firmówka darmowa . Myślę właśnie co by tu zrobić, żeby może kupić kompa ...bo ja bidak nic tu nie mogę zrobić ani kuchni nie mogę sobie wyczrować , ani zdjęć obrabiać łłłłłłłłłłłłłłłęeeeeeeeee Właśnie znalazłam online ale też nie chce mi przełożyć na jpg Nic strasznego chyba da się ztego poniżej coś odczytać http://img135.imageshack.us/img135/5858/mjkominekkkkye7.gif Na górze i dole będzie jasny marmur a po bokach carny, połączenie kominka Reziego z Kropqą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ładny A co to znaczy "blokady na exe" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Pomysł fajny ale na tym zdjeciu nie widzę czy to rysunek czy juz rezalizajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ładny A co to znaczy "blokady na exe" ? Jak ściągasz program to w rozszerzeniu ma exe .W związku z dużą ściągalnością różnych programów przez pracowników oraz dużą a waryjnością kompów założyli blokadę na ściąganie programów i się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.02.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ta czarna folia to na pewno realizacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nossszzzz kurde ma juz kominek i trzymała go w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Pomysł fajny ale na tym zdjeciu nie widzę czy to rysunek czy juz rezalizajca to jest kominek już zrobiony ale obłożony cały breccią(nie mój) a ja domalowałam w paint czarne boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No! Udało Ci się Zrobiona juz kotłownia w płytkach? Jak wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Kotłownia prawie zrobiona ale tak to jest jak się robi z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Miko, to u Ciebie z kotłownia tak jak u mnie.... czyli troche tego a potem czegos innego.... i w rzeczywistosci to nie ma u mnie skończonej ani kotłowni ani podbitki.... ale tak to jest jak są tylko dwie ręce do pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.02.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Miko, to u Ciebie z kotłownia tak jak u mnie.... czyli troche tego a potem czegos innego.... i w rzeczywistosci to nie ma u mnie skończonej ani kotłowni ani podbitki.... ale tak to jest jak są tylko dwie ręce do pracy.... Ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 19.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 .....hej Miko, widzę że niedługo przeprowadzka... pozdrawiam. U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts