Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

No więc jezdem 8)

Od dzisiaj się sprowadzili :roll: ci od kg :roll: ,graty swoje zostawili, ale żeby nie było pięknie to teraz gdzieś sobie poszli :roll: ....oj będą z nimi przejścia coś czuję :roll: :-? :lol:

Mamy gaz :D ...ale podłączenie środka w piątek 8)

W czwartek mają robić kominek i mam nową opcję :D ...tylko kurna nie potrafię tej cholery z bmp na jpg przetrawić a jak zmieniam na gif to jakieś dziwne kolory wychodzą :roll: .....

Kurna jak to się robi :-? wklejam do painta tam sobie maluję a potem jak chcę save to w rozszerzeniach na dole mam tylko bmp i gif :cry: :cry: :cry: :cry:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No więc jezdem 8)

Od dzisiaj się sprowadzili :roll: ci od kg :roll: ,graty swoje zostawili, ale żeby nie było pięknie to teraz gdzieś sobie poszli :roll: ....oj będą z nimi przejścia coś czuję :roll: :-? :lol:

Mamy gaz :D ...ale podłączenie środka w piątek 8)

W czwartek mają robić kominek i mam nową opcję :D ...tylko kurna nie potrafię tej cholery z bmp na jpg przetrawić a jak zmieniam na gif to jakieś dziwne kolory wychodzą :roll: .....

Kurna jak to się robi :-? wklejam do painta tam sobie maluję a potem jak chcę save to w rozszerzeniach na dole mam tylko bmp i gif :cry: :cry: :cry: :cry:

masz pewnie jakąś starszą wersje programu, moze ściagnij z internetu cos nowszego

Dawno zdjęc też nie było :wink:

Verunia, Sonika dzięki ale ściągać to ja mogę ale ciuchy przed kąpielą :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: bo ten komp ma blokady na exe :cry: :cry: :cry: :cry: taka firmówka darmowa :wink: .

Myślę właśnie co by tu zrobić, żeby może kupić kompa :roll: ...bo ja bidak nic tu nie mogę zrobić :cry: ani kuchni nie mogę sobie wyczrować , ani zdjęć obrabiać :roll: łłłłłłłłłłłłłłłęeeeeeeeee :wink: :lol:

Właśnie znalazłam online ale też nie chce mi przełożyć na jpg :-?

Nic strasznego :wink: chyba da się ztego poniżej coś odczytać :lol:

http://img135.imageshack.us/img135/5858/mjkominekkkkye7.gif

Na górze i dole będzie jasny marmur a po bokach carny, połączenie kominka Reziego z Kropqą 8)