Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie :roll: chyba źle zrobiłam :-?

Tak jak pisałam ci oczekiwani sprowadzili się w poniedziałek :roll: , nie było ich do 12 w nocy bo wtedy mąż jeszcze był, dzisiaj od rana uwaga :o robili sobie remont samochodu :o . Mieli kleić na murłacie bloczki i :roll: przez cały dzień niecały pokój zrobioli i to nie przykleili tylko poustawiali :-? .

Wiecie co tak si,ę wkurwi@#$, że strach :cry: :cry: :evil: , mój mąż po robocie zapierdziela na drugą zmianę i układa kafle a te cholery sobie bimbają. Dzwonię jakąś godzinę temu i pytam się czy robią :roll: , odpowiedź nie :roll: , siedzą w pokoju i do spania się szykują :o . Nosz kur#$ nie wytrzymałam a jeszcze dodam, że @ niebawem :roll: . Dziecko jak wychodziłam powiedziało, żebym sobie siekiere wzięła :roll: :wink: . Wchodzę a ci sobie w pokoiku siedzą. Pytam się więc a panowie to coś będą robić :roll: a oni, że nie bo im zimno i już po dobranocce, więc trzeba iść spać i się śmieje :o . Ja do niego to nie jest śmieszne :evil: tyle czasu na was czekaliśmy , wiecie, że są różne terminy , po was wchodzą inni , wszystko się wali a z takim tempem to i 5 mieś będzie trwało :-? i wyszłam , jak się ku$%^ zabiorą jutro do domu to ich #$% dorwę...a i jeszcze umowę mamy :roll: ... chyba źle zrobiłam ale na co mam czekać????? , żeby te bloczki robili przez miesiąc? :roll: a kg przez 3 miesiące? :evil:

A najb mnie wkurza, że widzą, że my widzimy , że się op...i mają to w dup%$ :evil:

Miko daj im jeszcze kilka dni. Myśle, że jutro albo będą zapierniczać albo odejdą :o Ja bym zapierniczała 8) :lol: Wiem ze to wkurza, tym bardziej jak sobie nic nie robią z Waszej obecnosci.

Nie przejmuj się tym tak, że powiedziałaś co myślisz. Jak bedą robić to pewnie jeszcze nie raz bedizecie rozmawiać a wtedy zobaczą, ze Ty dobra kobita jesteś :wink: :lol: No i pamiętaj...oddychaj,.....oddychaj 8) :lol:

No dzięki dziewczyny no ale ja już nie wyrabiam :cry: :cry: :cry:

Zwodzili nas terminami a to we wtorek, a to w poniedziałek a to za tydzoeń, a to za dwa :cry: A teraz zamiast się wziąć do roboty to się opierdzielają, mąż dzwonił, że przez 20 min w ogóle nic nie gadali a potem wyszedł i powiedział dobranoc i, że rzeczywiście im jest zimno bo tylko 11 stopni, mąż na to , że jakby więcej palili to by mieli cieplej, trzeba po prostu dorzucać do pieca :roll: gaz wreszcie w piątek :roll: ...no jak sobie pójdą to kurde kto nam to zrobi :cry: :cry: :cry:

Gość BEATA-BETI

Ale masz głupią sytuację z tymi fachowcami spod ciemnej gwiazdy.

Nie wiem co bym zrobiła bo jeszcze nie trafili mi się tacy ale nie zgodzę się z mayland i nie kupiłabym im alkoholu to nie wakacje tylko praca.Dekarze namawiali mnie na fajrant na wódeczkę bo tak każdy szef kupuje ale ja im powiedziałam,że nie jestem każdy i umnie takiego czegoś się nie praktykuje (oczywiście mówiłam to z uśmiechem ,żeby nie robili ze mnie zołzy)Po skończonej robocie zapłaciliśmy im kasę i daliśmy wodkę do wypicia w domu.

Ja bym próbowała jakoś ich podejść bo jak nakrzyczysz to oni sobie z tego g...no zrobią a ty będziesz wk...na.Powodzenia :wink:

Zobaczymy jak się sprawy rozwiną jutro :roll: .

Co do wódki to chyba był żart :wink:

Beatko mi też do tej pory się coś takiego nie trafiło

tynkarze byli superaśni (aż mi się płakać chciało jak odjeżdżali), dekarze cud miód :D , od stanu surowego też w sumie nie ma co narzekać trochę mnie tylko szef ich wk#$% bo za każdym razem podkreślał: uuuuuuu my to nie od tego, uuuuu my tego nie będziemy robić uuuu itd...też mu kiedyś powiedziałam, żeby już z tym skończył :wink: i już potem byłam beeee :lol: ale mam to w nosie :wink:

Ja nie jestem od tego, żeby mnie lubili tylko, żeby mi DOBRZE :wink: robili :wink: :lol: :lol: ...oczywiście na budowie :lol: . Jak ludzie są kumaci i do pracy się rwą , potrafią to, za co mam im zapłacić, to ich szanuję i nie ma opierdzielu :wink: No co ja poradzę, że ja wybuchowa jestem i potrafię prosto w oczy powiedzieć :oops: (a mój mąż nie :roll: ) ale uważam, że to jest lepsze niż duszenie w sobie a potem pokorne płacenie :oops: .

A co wy byście zrobiły ? Te dwa dni nie spowodowały mojej złości , tylko były momentem kulminacyjnym . w stosunku do sytuacji przekładania i odkładania terminu rozpoczęcia ocieplenia :roll:

Coś czuję, że pożałuję mojej szczerości :roll:

Gość BEATA-BETI

Wiesz u mnie z tymi dekarzami to było tak ,że po pierwsze znają b.dobrze mojego tatę bo robili mu kilka dachów ,a miejscowość Ci u mnie mała więc rozumiesz jak to jest.

Jak nie chcę kogoś zbesztać to wysyłam męża na front bo on jakoś spokojniej i do tego dyplomatycznie potrafi powiedzieć to co myśli.

Jak ja bym wpadła to by była " darta japa" i :x :x :x

Wyluzuj i idź z nimi pogadać :wink:

Mamy styczność z różnymi ludźmi (pracownikami)i niestety ale nic na siłę.Trzeba się dogadać jak ludzie albo pożegnać i nie szarpać sobie nerwów.

Co wiedziałam to napisałam więcej chyba nie pomogę.

Pracują , pracują :D i jakoś we wszystkich pokojach przez jeden dzień udało im się położyć bloczki na murłatę :o ....no :roll: widać można :wink: .

Dziewczyny ratujcie mnieeeeeee!!!!

Jutro będą robić kominek :o :o :o kurcze :roll: robić prostą ramkę z tej brecci czy dać ją na górze wkładu i na dole a po bokach czarny :roll:

RATUUUJJJCCCIIIEEE 8)