mikopiko 19.02.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 .....hej Miko, widzę że niedługo przeprowadzka... pozdrawiam. U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Miko masz pomysł na jakiś ładny stół do jadalni? Taki żeby miał ze 3,5 metra po rozłożeniu conajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.02.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Słuchajcie chyba źle zrobiłam Tak jak pisałam ci oczekiwani sprowadzili się w poniedziałek , nie było ich do 12 w nocy bo wtedy mąż jeszcze był, dzisiaj od rana uwaga robili sobie remont samochodu . Mieli kleić na murłacie bloczki i przez cały dzień niecały pokój zrobioli i to nie przykleili tylko poustawiali . Wiecie co tak si,ę wkurwi@#$, że strach , mój mąż po robocie zapierdziela na drugą zmianę i układa kafle a te cholery sobie bimbają. Dzwonię jakąś godzinę temu i pytam się czy robią , odpowiedź nie , siedzą w pokoju i do spania się szykują . Nosz kur#$ nie wytrzymałam a jeszcze dodam, że @ niebawem . Dziecko jak wychodziłam powiedziało, żebym sobie siekiere wzięła . Wchodzę a ci sobie w pokoiku siedzą. Pytam się więc a panowie to coś będą robić a oni, że nie bo im zimno i już po dobranocce, więc trzeba iść spać i się śmieje . Ja do niego to nie jest śmieszne tyle czasu na was czekaliśmy , wiecie, że są różne terminy , po was wchodzą inni , wszystko się wali a z takim tempem to i 5 mieś będzie trwało i wyszłam , jak się ku$%^ zabiorą jutro do domu to ich #$% dorwę...a i jeszcze umowę mamy ... chyba źle zrobiłam ale na co mam czekać????? , żeby te bloczki robili przez miesiąc? a kg przez 3 miesiące? A najb mnie wkurza, że widzą, że my widzimy , że się op...i mają to w dup%$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.02.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Miko masz pomysł na jakiś ładny stół do jadalni? Taki żeby miał ze 3,5 metra po rozłożeniu conajmniej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.02.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 .....hej Miko, widzę że niedługo przeprowadzka... pozdrawiam. U. Ula ale ładnie wyglądasz co u ciebie , opowiadaj pliiissss, a nie tylko pokazujesz się i znikasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Nic tylko ^*%%$%$#$^&$E^%*#*@$%@ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Miko daj im jeszcze kilka dni. Myśle, że jutro albo będą zapierniczać albo odejdą Ja bym zapierniczała Wiem ze to wkurza, tym bardziej jak sobie nic nie robią z Waszej obecnosci. Nie przejmuj się tym tak, że powiedziałaś co myślisz. Jak bedą robić to pewnie jeszcze nie raz bedizecie rozmawiać a wtedy zobaczą, ze Ty dobra kobita jesteś No i pamiętaj...oddychaj,.....oddychaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.02.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No dzięki dziewczyny no ale ja już nie wyrabiam Zwodzili nas terminami a to we wtorek, a to w poniedziałek a to za tydzoeń, a to za dwa A teraz zamiast się wziąć do roboty to się opierdzielają, mąż dzwonił, że przez 20 min w ogóle nic nie gadali a potem wyszedł i powiedział dobranoc i, że rzeczywiście im jest zimno bo tylko 11 stopni, mąż na to , że jakby więcej palili to by mieli cieplej, trzeba po prostu dorzucać do pieca gaz wreszcie w piątek ...no jak sobie pójdą to kurde kto nam to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Pewnie się aklimatyzują , a jutro ruszą pełną parą - zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Miko podeśle Ci radomskie wydanie anonsów Kogoś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.02.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Miko podeśle Ci radomskie wydanie anonsów Kogoś znajdziesz to kogoś dobrego do ocieplenia domu (zewn ) poproszę No mam nadzieję Sonika, tak jak mówię od piątku powinno być już ciepło to nie będą mieli wymówki ..no chyba, że się zmyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 E tam. U mnie tez było 11 stopni jak robili tynki Kup im flaszke żołądkówki na rozgrzanie i niech zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 19.02.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ale masz głupią sytuację z tymi fachowcami spod ciemnej gwiazdy. Nie wiem co bym zrobiła bo jeszcze nie trafili mi się tacy ale nie zgodzę się z mayland i nie kupiłabym im alkoholu to nie wakacje tylko praca.Dekarze namawiali mnie na fajrant na wódeczkę bo tak każdy szef kupuje ale ja im powiedziałam,że nie jestem każdy i umnie takiego czegoś się nie praktykuje (oczywiście mówiłam to z uśmiechem ,żeby nie robili ze mnie zołzy)Po skończonej robocie zapłaciliśmy im kasę i daliśmy wodkę do wypicia w domu. Ja bym próbowała jakoś ich podejść bo jak nakrzyczysz to oni sobie z tego g...no zrobią a ty będziesz wk...na.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.02.2008 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Zobaczymy jak się sprawy rozwiną jutro . Co do wódki to chyba był żart Beatko mi też do tej pory się coś takiego nie trafiło tynkarze byli superaśni (aż mi się płakać chciało jak odjeżdżali), dekarze cud miód , od stanu surowego też w sumie nie ma co narzekać trochę mnie tylko szef ich wk#$% bo za każdym razem podkreślał: uuuuuuu my to nie od tego, uuuuu my tego nie będziemy robić uuuu itd...też mu kiedyś powiedziałam, żeby już z tym skończył i już potem byłam beeee ale mam to w nosie Ja nie jestem od tego, żeby mnie lubili tylko, żeby mi DOBRZE robili ...oczywiście na budowie . Jak ludzie są kumaci i do pracy się rwą , potrafią to, za co mam im zapłacić, to ich szanuję i nie ma opierdzielu No co ja poradzę, że ja wybuchowa jestem i potrafię prosto w oczy powiedzieć (a mój mąż nie ) ale uważam, że to jest lepsze niż duszenie w sobie a potem pokorne płacenie . A co wy byście zrobiły ? Te dwa dni nie spowodowały mojej złości , tylko były momentem kulminacyjnym . w stosunku do sytuacji przekładania i odkładania terminu rozpoczęcia ocieplenia Coś czuję, że pożałuję mojej szczerości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 19.02.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Wiesz u mnie z tymi dekarzami to było tak ,że po pierwsze znają b.dobrze mojego tatę bo robili mu kilka dachów ,a miejscowość Ci u mnie mała więc rozumiesz jak to jest. Jak nie chcę kogoś zbesztać to wysyłam męża na front bo on jakoś spokojniej i do tego dyplomatycznie potrafi powiedzieć to co myśli. Jak ja bym wpadła to by była " darta japa" i Wyluzuj i idź z nimi pogadać Mamy styczność z różnymi ludźmi (pracownikami)i niestety ale nic na siłę.Trzeba się dogadać jak ludzie albo pożegnać i nie szarpać sobie nerwów. Co wiedziałam to napisałam więcej chyba nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Halo Miko... jak tam ociepleniowcy? U mnie na szczęście dzisiaj pracowali a u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.02.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Pracują , pracują i jakoś we wszystkich pokojach przez jeden dzień udało im się położyć bloczki na murłatę ....no widać można . Dziewczyny ratujcie mnieeeeeee!!!! Jutro będą robić kominek kurcze robić prostą ramkę z tej brecci czy dać ją na górze wkładu i na dole a po bokach czarny RATUUUJJJCCCIIIEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 20.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Bo bokach czarny wg mnie U mnie już zrobiony kominek,łazienka,schody i balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.02.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Bo bokach czarny wg mnie U mnie już zrobiony kominek,łazienka,schody i balkon. No to pokaż , nawet schody masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 20.02.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Miko, niestety nie poradzę ... ja chcę zrobic kominek w stylu angielskim.....a więc naokoło bedzie jeden i ten sam kamień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts