Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziwczyny za rady i dobre chęci :D

Bardzo dziękuję :D

Obudowa- bloczki idzie jutro od rana, wylanie ławy, potem jeden dzień odczekają i k-g.

Wymyśliłam tak : po lewej stronie od głównej części kominka będzie mała niska półeczka , pod nią ukryje się wyczystka bo będziemy tam układać drewienko doci,ęte na wymiar :wink: , potem bedzie część główna kominkowa o od niej po prawej stronie , cofnięte w stosunku do całości półki. Pierwsza od dołu będzie wystawać w stosunku do tych wyższych jakieś 10 cm (tam też będzie drewno) :wink:

Pewnie namięszałam :lol:, jak zrobią to pokażę :D . Mam nadzieję, że będzie ładnie :D

No i chyba ostatecznie zdecydowałam się na boki czarne, no chyba, że nie bedą mieć czarnego marmuru od zaraz :roll: . Będą zbierać też jutro wymiary parapetów.

Beatko jesteś???????

Jak masz na górze w lukarnach parapety? a na dole? :roll:

Z wódka faktycznie był to żart :lol: Ja równiez nei stawiałam alkoholu na budowie.

Co zaś sie tyczy kominka to bardzo mi się podobają takie panoramiczne, jak najbardziej wyciagniete w poziomie. Sama koncepcja jest bardzo fajna ale nie wiem jak bedzie wygladało połączenie 2 różnych kamieni w jednej obudowie. Wolałabym je najpierw zobaczyc a potem się wypowiadać :wink:

Gość BEATA-BETI

Schody mam zrobione ale zewnętrzne,wewnętrzne będą w maju jak już wszystko będzie zrobione.

Parapety mam na dole w pokoju i jadalni z tego marmuru co jest na kominku, na górze w lukarnach jeszcze nie ma ale już dawno powinniśmy kupić.Kominek mam prosty, kamień ciemny brąz z małymi jasnymi wstawkami.Mi się podoba bo kanapa ma być dosyć duża w kolorze brązowym a reszta pokoju jasna z ciemnymi dodatkami.Nawet już wybraliśmy tylko trzeba zamówić bo czeka się 12 tyg. Podłogi z paneli Quick step też już mam zamówione.

Czekam na projekt górnej łazienki ale jak znam życie to jeszcze się zejdzie.

Jak ruszą u Ciebie z kg to tylko się bedzie kurzyło :wink:

No hej :D . U mnie jak w kalejdoskopie :D . Nie mogłam zasnąć przez ten kominek wczoraj w nocy :roll: i stwierdziłam :p ...fajnie byłoby to połączenie pod warunkiem , że ta breccia byłaby taka bardziej jednolita 8) a jak bedzie bardziej użylniona to już chyba to nie będzie fajnie :roll: . Chyba się przestraszyłam, żeby to nie wyglądało głupio i b ędzie normalnie :oops: tzn sama breccia na około , chyba, że jeszcze mi coś wpadnie w oko 8) :lol: . Aż się boję się myśleć co to będzie jak będę musiała farby wybierać :roll: :lol:

No hej :D . U mnie jak w kalejdoskopie :D . Nie mogłam zasnąć przez ten kominek wczoraj w nocy :roll: i stwierdziłam :p ...fajnie byłoby to połączenie pod warunkiem , że ta breccia byłaby taka bardziej jednolita 8) a jak bedzie bardziej użylniona to już chyba to nie będzie fajnie :roll: . Chyba się przestraszyłam, żeby to nie wyglądało głupio i b ędzie normalnie :oops: tzn sama breccia na około , chyba, że jeszcze mi coś wpadnie w oko 8) :lol: . Aż się boję się myśleć co to będzie jak będę musiała farby wybierać :roll: :lol:

ja tez nie mogłam spac przez twój kominek :lol: :wink:

ja tez nie mogłam spac przez twój kominek :lol: :wink:

:o a ty dlaczego :roll:

Gość BEATA-BETI
Jeszcze raz dziewczyny dzięki

:D

Zasiałyście we mnie ziarenko niepewności 8) :wink:

Beatko też dzięki :D i proszę o zdjęcia :D

Pokaże tylko muszę je zrobić.Byłam dzisiaj na chwilę na działce ale zapomniałam aparatu. :lol: