Gość 20.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ja bym dała albo sam czarny albo ta ramkę z jasnego naokoło. Tak jak to narysowałas to jakos mi sie nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dzięki dziwczyny za rady i dobre chęci Bardzo dziękuję Obudowa- bloczki idzie jutro od rana, wylanie ławy, potem jeden dzień odczekają i k-g. Wymyśliłam tak : po lewej stronie od głównej części kominka będzie mała niska półeczka , pod nią ukryje się wyczystka bo będziemy tam układać drewienko doci,ęte na wymiar , potem bedzie część główna kominkowa o od niej po prawej stronie , cofnięte w stosunku do całości półki. Pierwsza od dołu będzie wystawać w stosunku do tych wyższych jakieś 10 cm (tam też będzie drewno) Pewnie namięszałam , jak zrobią to pokażę . Mam nadzieję, że będzie ładnie No i chyba ostatecznie zdecydowałam się na boki czarne, no chyba, że nie bedą mieć czarnego marmuru od zaraz . Będą zbierać też jutro wymiary parapetów. Beatko jesteś??????? Jak masz na górze w lukarnach parapety? a na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Z wódka faktycznie był to żart Ja równiez nei stawiałam alkoholu na budowie. Co zaś sie tyczy kominka to bardzo mi się podobają takie panoramiczne, jak najbardziej wyciagniete w poziomie. Sama koncepcja jest bardzo fajna ale nie wiem jak bedzie wygladało połączenie 2 różnych kamieni w jednej obudowie. Wolałabym je najpierw zobaczyc a potem się wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 21.02.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Schody mam zrobione ale zewnętrzne,wewnętrzne będą w maju jak już wszystko będzie zrobione. Parapety mam na dole w pokoju i jadalni z tego marmuru co jest na kominku, na górze w lukarnach jeszcze nie ma ale już dawno powinniśmy kupić.Kominek mam prosty, kamień ciemny brąz z małymi jasnymi wstawkami.Mi się podoba bo kanapa ma być dosyć duża w kolorze brązowym a reszta pokoju jasna z ciemnymi dodatkami.Nawet już wybraliśmy tylko trzeba zamówić bo czeka się 12 tyg. Podłogi z paneli Quick step też już mam zamówione. Czekam na projekt górnej łazienki ale jak znam życie to jeszcze się zejdzie. Jak ruszą u Ciebie z kg to tylko się bedzie kurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No hej . U mnie jak w kalejdoskopie . Nie mogłam zasnąć przez ten kominek wczoraj w nocy i stwierdziłam ...fajnie byłoby to połączenie pod warunkiem , że ta breccia byłaby taka bardziej jednolita a jak bedzie bardziej użylniona to już chyba to nie będzie fajnie . Chyba się przestraszyłam, żeby to nie wyglądało głupio i b ędzie normalnie tzn sama breccia na około , chyba, że jeszcze mi coś wpadnie w oko . Aż się boję się myśleć co to będzie jak będę musiała farby wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No hej . U mnie jak w kalejdoskopie . Nie mogłam zasnąć przez ten kominek wczoraj w nocy i stwierdziłam ...fajnie byłoby to połączenie pod warunkiem , że ta breccia byłaby taka bardziej jednolita a jak bedzie bardziej użylniona to już chyba to nie będzie fajnie . Chyba się przestraszyłam, żeby to nie wyglądało głupio i b ędzie normalnie tzn sama breccia na około , chyba, że jeszcze mi coś wpadnie w oko . Aż się boję się myśleć co to będzie jak będę musiała farby wybierać ja tez nie mogłam spac przez twój kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Jeszcze raz dziewczyny dzięki Zasiałyście we mnie ziarenko niepewności Beatko też dzięki i proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No hej . U mnie jak w kalejdoskopie . Nie mogłam zasnąć przez ten kominek wczoraj w nocy i stwierdziłam ...fajnie byłoby to połączenie pod warunkiem , że ta breccia byłaby taka bardziej jednolita a jak bedzie bardziej użylniona to już chyba to nie będzie fajnie . Chyba się przestraszyłam, żeby to nie wyglądało głupio i b ędzie normalnie tzn sama breccia na około , chyba, że jeszcze mi coś wpadnie w oko . Aż się boję się myśleć co to będzie jak będę musiała farby wybierać ja tez nie mogłam spac przez twój kominek a ty dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A ja bym wolała czarny marmur cały wokół zamiast tej brecci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A ja bym wolała czarny marmur cały wokół zamiast tej brecci spadówka nie mącić A tak prawdę mówiąc to tak mój mąż powiedział , z tym czarnum marmurem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No bo skoro ma być panoramiczny to czarny do tego bardziej się nadaje, jest bardziej wyrazistym kolorem. Poza tym duze tej brecci jest ostatnio No i ogień w czrnej obudowie fajnie by wygladał Nie namąciłam za wiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No bo skoro ma być panoramiczny to czarny do tego bardziej się nadaje, jest bardziej wyrazistym kolorem. Poza tym duze tej brecci jest ostatnio No i ogień w czrnej obudowie fajnie by wygladał Nie namąciłam za wiele? nic z tego nie poddam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 21.02.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Jeszcze raz dziewczyny dzięki Zasiałyście we mnie ziarenko niepewności Beatko też dzięki i proszę o zdjęcia Pokaże tylko muszę je zrobić.Byłam dzisiaj na chwilę na działce ale zapomniałam aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 21.02.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Miko, a ja myślę, że jasny żylasty marmur doda wyrazu. Przecież wkład jest czarny i wystarczy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Jeszcze raz dziewczyny dzięki Zasiałyście we mnie ziarenko niepewności Beatko też dzięki i proszę o zdjęcia Pokaże tylko muszę je zrobić.Byłam dzisiaj na chwilę na działce ale zapomniałam aparatu. No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Miko, a ja myślę, że jasny żylasty marmur doda wyrazu. Przecież wkład jest czarny i wystarczy...... amen ....chyba , bo u mnie to nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Eeee tam, nigdy nie bedzie pwności ze to jest własnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Eeee tam, nigdy nie bedzie pwności ze to jest własnie to Jak kominek już będzie to i pewność będzie, że to właśnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dobra, więcej nie podpuszczam Odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dobra, więcej nie podpuszczam Odpuszczam nie odpuszczaj zaraz się znowu cicho zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts