wasiek 28.02.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Miko, Ty nam sie zaraz spowiadaj co tam sie stało u Ciebie.....zaniepokoiłam się tym co napisałaś u maland.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 I czy znalazłas ekipe do ocieplenia zewnetrznego? Jak tak to podaj proszę jaką cenę ustaliłaś, bo ja jestem na tym samym etapie. Na budynku gospodarczym mam juz styropian przyklejony chcę tylko siatkę i klej, żeby mi położyli bo do tynku juz mam ekipę a oni - czytaj nowa ekipa - zaśpiewali mi 17zł za 1metr położenia kleju i siatki!!!!! tyle samo co za położenie struktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Nie mogę mówic Jeszcze nie teraz Uwierzcie, jest to bardzo niesprawiedliwe . Zawalił nam się świat . Jak podniesiemy się to powiem...teraz jeszcze nie Dzięki za troskę O domu jakoś nie chce mi się myślec (mam nowy komputer i cholera ctr i c nie równa się c z kreseczką ), stoi, robią ale mam to Kominek obudowany już ale jeszcze beez kamienia, gaz leci w rurkach, ciepło w domu, poddasze się ociepla, łazienka czeka tylko na przykręcenie k-g... a co do zewn ocieplenia to musimy zadzwonic ( gdzie to c z kreseczką ) Na razie żyje ale tak jakbym unosiła się nad ziemią Boże , żeby ten cholerny tydzień minął ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 prosze mi tu natychmiast wstac z tej podlogi !!!! miko !!! skakac !!! i to migusiem...migusiem...... nie ma odpoczywania !!! glowa do gory i nie mazgac sie , bo Cie wierszem postrasze ...noooo ... mysl pozytywnie , a wszystko bedzie ok zeby sie zalamywac z powodu jakiegos c ...wstydz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ech Miko, pomyśl, że zawsze mogło być gorzej. Może to i mała pociecha ale jakaś.... Trzymam kciuki by ułożyło się po Waszej myśli!!!!! I niech ten tydzięń się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.02.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Miko, no to trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze sie skończyło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzięki dziewczyny ale gorzej byc nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzięki dziewczyny ale gorzej byc nie może Nie no Miko, błagam nie mów tak................ Albo mów o co chodzi, może będzie można jakoś pomóc, jak nie tu to na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzięki dziewczyny ale gorzej byc nie może masz...............ć specjalnie dla ciebie w googlarce wyszukalam, bo sama nie mam tak serio ....prosze cie przestan nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc lepiej chyba jakos tak to lecialo napisz o co chodzi moze byc na priv jak kasia sugeruje wspolnie znajdziemy jakies rozsadne rozwiazanie jesli nie, bedziemy przy tobie w kupie zawsze razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 popieram w całej rozciągłości......Miko, trzymaj się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 28.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 miko mam nadzieję że się ułoży, nie inaczej, ja wierze że sie wszystko ułozytrzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Miko chcialam cię pocieszyc że ja tez c z kreską nie mam, nawet informatyk nic nie umiał poradzic, a problemy pewnie jakoś się rozwiążą, jak froszka napluła to bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Miko, jasna cholera, Ty się weź w garść!!!!!! Tak nie można!!!! Jakby co, wal na priva, jeśli będę umiała - pomogę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Miko, nigdy nie jest tak, ze nie można wstac, otrzepać się i zbrac się do walki. Z czymkolwiek-kimkolwiek by ta walka nie miała być. Wiem co mówię, uwierz mi. Gdybym jakoś mogła pomóc, a Ty chciałabyś powiedzieć jak to mam zrobić - pisz. Albo zapytaj - bo czasem nam się wydaje, ze nikt nam nie moze pomóc a tak wcale nie jest. Tydzień się już pomału kończy. Kolejny MUSI być lepszy. Ale Ty też musisz w to wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1131_DSCN2405.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.02.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Bardzo dziękuję Nie mam siły... Jedyne dobro z tej całej sytuacji to, że schnę w oczach Jest już trochę lepiej ale " żałoba " pewnie jeszcze trochę potrwa Wyślę na priva co i jak może ktoś będzie wiedział z was jak wyjśc z tego obronną ręką Dziewczyny jeszcze raz dzięki Nie wyjśc obronną ręką tylko dokopac sukin-kotom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 miko, ale Ty sie kobieto nie rozchoruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 miko, może uda się coś poradzić? Daj znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Miko, powiedz o co chodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.02.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Mam informacje na skrzynce że otrzymałam wiadomosć na muratorze ale nie mam jej. Nic nie przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts