kaśka maciej 29.02.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Bardzo dziękuję Nie mam siły... Jedyne dobro z tej całej sytuacji to, że schnę w oczach Jest już trochę lepiej ale " żałoba " pewnie jeszcze trochę potrwa Wyślę na priva co i jak może ktoś będzie wiedział z was jak wyjśc z tego obronną ręką Dziewczyny jeszcze raz dzięki Nie wyjśc obronną ręką tylko dokopac sukin-kotom miko, no wysyłaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.02.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Miko, i ja czuję się mocno zaniepokojona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.02.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 miko !!! kaj tyn priv ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.02.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Miko, jak nikt nic nie dostał to jak Ci ktos ma pomc czy doradzić ?? Pisz co i jak. Komukolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.02.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Mikuś, a co się stało ? My tu wszyscy się martwimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 29.02.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Miczko.... jak to było...jesteś jak brzoza - ugniesz się, ale nie złamiesz....czy jakoś tak...ale rozumiesz.....zerknij jaki Ci uśmiech przesyłam.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 29.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ha! jestem dobra w dokopywaniu ! wszystko zgodnie zprawem, w białych rękawiczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.03.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Miko, każda z nas chce Ci pomóc....... tylko daj sobie pomóc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dzięki dziewczyny Już mi troche lepiej...nie chlipię Jeśli chodzi o nasze zdrowie to jest w miarę ok , nic się nie dzieje też z chłopakami, dom też stoi ... Nie chcę tu wywlekac swojej historii... Jak pójdziemy do przodu to napiszę co i jak a wierzę w to bardzo, że nie potrwa ten marazm długo Już się zaczynam uśmiechac ...po takim ciosie trzeba było się otrząsnąc ale nie damy się tak łatwo Danap ale mnie rozweseliłaś Wasiek, Froshka, Mayland, Kasia, danap, verunia, braza, Reyzel , malmuc, ms, Sonika, Ula, dzięki I przepraszam, że może myślałyście, że to coś ze zdrowiem. My żyjemy...jeszcze i chudniemy co nam na zdrowie wyjdzie.. Mam trochę lepszy humor Marzy nam się coś związanego z tym co się stało ale pozytywne , trzymajcie kciuki A i mamy ciepło w domu A i bardzo się kochamy Wiecie co dziś odżyłam i jestem pewna Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło wierzę w to mocno i tego się będę trzymac Wy też mi pomogłyście dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Miko pamiętaj, że nie ma to jak własny rozrachunek No cieszę sie bardzo, że zaczynasz inaczej patrzeć na świat Polecam na dzisiaj piosenkę Kunickiej: "Świat nie jest taki zły Świat nie jest wcale mdły Niech no tylko zakwitną jabłonie To i miljon z nieba kapnie I dziewczyna kocha łatwiej Jabłonie kwitnące jabłonie Wszyskim manna pada z nieba Ludzie mają co potrzeba Darmo światło , gaz, lokaje Śpią od rana do wieczora Czasem drepczą do kościoła I nocą zmęczeni śpiewają (....)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło wierzę w to mocno i tego się będę trzymac Ależ to jest najszczersza prawda, po ostatnich perturbacjach w robocie doszłam do wniosku, że to jest właśnie przysłowiony "gwóźdź" i doskonały moment na zmianę. Czasami, trzeba dostać obuchem w łeb, żeby otworzyły ci się oczy, Boli, ale potem jest już z górki I pamiętaj: co cię nie zabije, tylko cię wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Bardzo się cieszę, że widzę Ciebie uśmiechniętą, Mikosiu Zupełnie do Ciebie ten smutek nie pasuje, ale wiem, że czasami nie mamy wyboru. Każda moja przedmówczyni powiedziała dokładnie, to co ja bym powiedziała, więc się powtarzać nie będę!!!! Jeste świetnie, a świat jest piękny, tylko czasami ludzie psują mu opinię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 01.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ...jeśli ze zdrowiem ok i z miłością też, to...resztę sfinansujesz ... Serdecznie Cię ściskam Miczko...U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2008 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Bardzo się cieszę Miko, że znowu masz lepszy humor.Jakoś zupełnie sobie nie wyobrażam Ciebie zasmuconej.I tak jak napisały dziewczyny - jak ze zdrowiem OK, to i reszta jakoś się wyklaruje. Trzymaj się i nie daj się!! http://plaatjessite.mine.nu/smileys/xsmileyss1%201).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 02.03.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 miko znow widze usmiech ciesze sie niezmiernie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Miko pytałaś kiedys mnie o ceramikę którą kupiłam z linea blue. Napisałam wtedy, że deska nie jest wolnoopadająca. ALe to nieprawda. Owszem, jak ja trzymałam w rękach i opuszczałam to opadała z hukiem. ALe po zamontowaniu okazało się, że deska ładnei powolutku opada i nie słychać wogóle jak sie domyka. Dlatego wybacz jeśli wprowadziłam Cię wtedy w błąd bo nei miałam pojęcia, że dopiero odpowiednio zamocowana będzie spowalniała Ogólnei zatem jestem zadowolona. Towar zgodny z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.03.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 tak tak ja tez mam kibelek z linea blue i tyż jest opadająca deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.03.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Miko, to dobrze, że wszystko dobrze Wolnoopadająca deska - aż się chce opuszczać. Zawsze jak oglądam w sklepie nie mogę sobie odmówić tej przyjemności. Bo w domu jeszcze daleko do własnego kibelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Miko! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts