mikopiko 03.03.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzieki dziewczyny z tym lepszym samopoczuciem to roznie niestety Wszystko jakby sie sprzysieglo Mam dalej dola i jeszcz ta piprzona klawiatura nikt nie wie co z ni a robic , zamiast z jest y i odwrotnie, nie ma zmiekczen ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzieki dziewczyny z tym lepszym samopoczuciem to roznie niestety Wszystko jakby sie sprzysieglo Mam dalej dola i jeszcz ta piprzona klawiatura nikt nie wie co z ni a robic , zamiast z jest y i odwrotnie, nie ma zmiekczen ...... z klawiaturą jest taki sposób: naciśnij na pasek języka i sprawdź, czy jest polski ( tak ma być) czy polski 214-tak ma nie być. Wtedy właśnie zamienia się z i y i inne takie co do reszty to nie umiem pomóc, bo nie wiem co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.03.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Kaśka robiliśmy wcześniej i ni cholery nie działało a teraz działa Kocham cię ..już mieliśmy pojechac i oddac dziada c z kreseczką dalej nie ma . Ale są przynajmniej inne zmiękczenia Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł A i może macie fujitsu siemensa dobry czy do dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Kaśka robiliśmy wcześniej i ni cholery nie działało a teraz działa Kocham cię ..już mieliśmy pojechac i oddac dziada c z kreseczką dalej nie ma . Ale są przynajmniej inne zmiękczenia Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł A i może macie fujitsu siemensa dobry czy do dupy Mam dżudżitsu właśnie na nim piszę, bez zastrzeżeń A co do tego ć to może najnormalniej klawiatura siadła?? Tak miałam kiedyś w Acerze, nie miałam i Oddałam to serwisu i naprawili klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A ja nie mam zmiękczeń dużą literą i UśMIECHNIJ się mogę napisać tylko tak . Dlaczego nie mam ? Chyba powinnam, a jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.03.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 tak sobie mysle..... nie gniewacie sie ze pisze bez zmiekczen? pisuje z osobami ktore zamiast zmiekczen mialyby wsciekle znaczki zeby sie nie mylic pisze wszystko bez zmiekczen czy jest mi wybaczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Kaśka robiliśmy wcześniej i ni cholery nie działało a teraz działa Kocham cię ..już mieliśmy pojechac i oddac dziada c z kreseczką dalej nie ma . Ale są przynajmniej inne zmiękczenia Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł A i może macie fujitsu siemensa dobry czy do dupy Mam dżudżitsu właśnie na nim piszę, bez zastrzeżeń A co do tego ć to może najnormalniej klawiatura siadła?? Tak miałam kiedyś w Acerze, nie miałam i Oddałam to serwisu i naprawili klawiaturę Klawiatura u nas była zmieniana i nic to nie dało, c małe z kreseczką nie ma , ale duże Ć jest. Przed zmianą komputera miałam ten sam problem z ó. Jak dowiesz się Miko jak to rozwiązać to daj znać. Teraz mam ć bo pisze z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.03.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A ja nie mam zmiękczeń dużą literą i UśMIECHNIJ się mogę napisać tylko tak . Dlaczego nie mam ? Chyba powinnam, a jak u Was? UŚMIECHNIJ SIĘ ja mam dobrze ale nie mam c z kreseczką a i ten język ciągle się przestawia ...szlag by to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 tak sobie mysle..... nie gniewacie sie ze pisze bez zmiekczen? pisuje z osobami ktore zamiast zmiekczen mialyby wsciekle znaczki zeby sie nie mylic pisze wszystko bez zmiekczen czy jest mi wybaczone?no nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 tak sobie mysle..... nie gniewacie sie ze pisze bez zmiekczen? pisuje z osobami ktore zamiast zmiekczen mialyby wsciekle znaczki zeby sie nie mylic pisze wszystko bez zmiekczen czy jest mi wybaczone?no nie wiem, nie wiem tzn ze mam sie jakos wkupic w laski tzn łaski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 tak sobie mysle..... nie gniewacie sie ze pisze bez zmiekczen? pisuje z osobami ktore zamiast zmiekczen mialyby wsciekle znaczki zeby sie nie mylic pisze wszystko bez zmiekczen czy jest mi wybaczone?no nie wiem, nie wiem tzn ze mam sie jakos wkupic w laski tzn łaski no pomyśl może jakieś coś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A ja robię błędy i ciagle przestawiam litery Na dodatek za szybko klikam i czasem jedna dłoń nie wyrabia za drugą i są nie tak literki jak byc powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.03.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Oj dziewczyny Fajnie, że macie humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 E tam Miko, wydaje CI się. To reakcja na troski tak się przejawia. U mnie kasa sie skończyła, wisze z płatnoscia glazurnikowi, goście od mieszkania jakoś sie nie spieszą z zaliczką, w nocy myślałam co zrobić miedzy szafkami i chyba dam płytki, na które zresztą nie mam ochoty ani kasy i wogóle to.... na swieta się nie wyrobię bo za duzo mam roboty w robocie a i maż ma urwanie głowy teraz. ALe co tam, kiedys to sie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Oj dziewczyny Fajnie, że macie humor Ja tylko nadrabiam miną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 05.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Mam nadzieję, że już przebolałaś to co się wydarzyło i teraz wszystko się powoli wyprostuje... najważniejsze, że wszyscy zdrowi i cali Trzymam kciuki i zapisuję się na obejrzenie kominka jak już będzie gotowy z czarnym marmurem lub bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 DOstałaś juz cały ten gres na podłogi z Łodzi? A płytki malinowe juz masz kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 DOstałaś juz cały ten gres na podłogi z Łodzi? A płytki malinowe juz masz kupione? Te płytki to już dawno przywieźliśmy sami ..chyba 3 razy wieźliśmy Malinowych jeszcze nie mam bo...czekamy aż płyty przykręcą wtedy możemy dokładnie wymierzyć i wtedy projektujemy i kupujemy...ale teraz to już nie wiem chyba sobie tą łazienkę pomaluję i na podłogi na dole położe tekturę ...żartuję...mam nadzieję, że nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Oj dziewczyny Fajnie, że macie humor Ja tylko nadrabiam miną . co też cię jeszcze trzyma? potrzymajmy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Mam nadzieję, że już przebolałaś to co się wydarzyło i teraz wszystko się powoli wyprostuje... najważniejsze, że wszyscy zdrowi i cali Trzymam kciuki i zapisuję się na obejrzenie kominka jak już będzie gotowy z czarnym marmurem lub bez Renia nie przebolałam to za bardzo nas "trzepnęło po głowie" Uff ale mam taką nadzieję, że się odbijemy ...mam taką nadzieję....mam Co do kominka to generalnie zrobiony tylko nie ma kamienia bo nie możemy się zdecydować ...a i jakoś nas to ostatnio ..nie bardzo interesuje Jak kogoś lub coś tracimy to wtedy doceniamy to co było kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts