mikopiko 06.03.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 To to super!!!! Też się cieszę A te drzwi - to ja coś w takim razie pokićkałam, ale poradzisz sobie, prawda???? A powiedz jest możliwość zmiany koloru tej pierwszej wersji? na czereśnię a blat na brązowy granit? Jakby była taka m ożliwość nie teraz ale kiedyś to fajnie Dzięki bardzo Co to za program i łatwo w nim się tworzy takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dziewczyny albo chłopaki..jeśli takie som Jaki hydrofor wybrać? Jaki macie u siebie? hydrofor powiadasz??? pojęcia nie mam o czym mówisz to takie coś dzięki czemu woda płynie w kranie chyba czy to chodzi o pompę obiegową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 MIko masz wodę ze swojej studni a nie z wodociagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Miko ta ciemna kuchnia jest cudna!!! Braza jak zwykle niezawodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Mi się ciemna podoba Ja mam skrzywienie jak widzę na punkcie ciemnych kuchni Moja bedzie cała ciemna Witak w klubie Ciemna jest super, choć jak widzę jasne, czy białe na zdjęciach to też mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No nie żartujcie sobie , że nie wiecie co to jest hydrofor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mi też ciemna kuchnia sie podoba tylko mam jedno ale- czy nie za dużo tam szafek o rożnych wysokościach jak i głębokościach , wygląda jakby ktoś powstawiał wszystko co sie zmieści bez ładu i jakiegoś uporządkowania, chodzi mi o szafkę stojącą przy płycie i o te wiszące płytkie- coś bym tu poprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No nie żartujcie sobie , że nie wiecie co to jest hydrofor heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dziewczyny albo chłopaki..jeśli takie som Jaki hydrofor wybrać? Jaki macie u siebie? hydrofor powiadasz??? pojęcia nie mam o czym mówisz to takie coś dzięki czemu woda płynie w kranie chyba czy to chodzi o pompę obiegową ? Nie to nie jest pompa obiegowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 MIko masz wodę ze swojej studni a nie z wodociagu? Ze studni na razie, ale ile to na razie będzie, tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Miko ta ciemna kuchnia jest cudna!!! Braza jak zwykle niezawodna Bardzo fajna ja tak nie umiem A jak się wstawia ten słupek z piekarnikiem to już w ogóle Ja mam pomysł na kolor frontów czereśnia a blaty z takiego brązowo-miodowego granitu , jest piękny ale oczywiście nie potrafię sama więc trzeba będzie poczekać aż w realu będzie a to trochę potrwa Braza dzięki , że poświęciłaś swój czas Płonię się ja , dziewica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No nie żartujcie sobie , że nie wiecie co to jest hydrofor Masz? Jaki? Ktoś powiedział, że trój-fazowy najlepszy bo cicho chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mi też ciemna kuchnia sie podoba tylko mam jedno ale- czy nie za dużo tam szafek o rożnych wysokościach jak i głębokościach , wygląda jakby ktoś powstawiał wszystko co sie zmieści bez ładu i jakiegoś uporządkowania, chodzi mi o szafkę stojącą przy płycie i o te wiszące płytkie- coś bym tu poprawiła w rzeczywistości koło słupka mają być szafki wiszące podłużne a reszta to taka jeszcze nie sprecyzowana, prócz tego gdzie będzie słupek, lodówka, okap i zmywarka bo są już podłączenia Masz rację Acca ale to taki wstępny projekt i tak wielkie ukłony w stronę Brazy . To miałbyć taki zarys, pomysł wstępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ula co u ciebie? Napisz na priva co tam u was słychać!!!!!!!! Beatko a ty? co tam się w Amberowie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 08.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Marta u mnie nic się nie dzieje, szlifowanie ścian.Tak naprawdę dawno nie byłam na działce bo mała chorowała i nie chciało mi jechać.Wiem ,że napewno będę musiała przełożyć montaż drzwi wewnętrznych bo nie damy rady z podłogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ale było pięknie I pracowicie Rano robiłam sprzątanie a potem sprzątanie działki i ognisko ...fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nie ma to jak praca fizyczna Ja dzisaj padłam i nie wiem kto mnie jutro obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nie ma to jak praca fizyczna Ja dzisaj padłam i nie wiem kto mnie jutro obudzi oj to prawda uwielbiam się tak zmęczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nie ma to jak praca fizyczna Wiem coś o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts