Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

To to super!!!! Też się cieszę :D

A te drzwi - to ja coś w takim razie pokićkałam, ale poradzisz sobie, prawda????

A powiedz jest możliwość zmiany koloru tej pierwszej wersji? na czereśnię a blat na brązowy granit? Jakby była taka m ożliwość nie teraz ale kiedyś to fajnie :D

Dzięki bardzo :D

Co to za program i łatwo w nim się tworzy takie rzeczy? :roll:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi też ciemna kuchnia sie podoba tylko mam jedno ale- czy nie za dużo tam szafek o rożnych wysokościach jak i głębokościach , wygląda jakby ktoś powstawiał wszystko co sie zmieści bez ładu i jakiegoś uporządkowania, chodzi mi o szafkę stojącą przy płycie i o te wiszące płytkie- coś bym tu poprawiła :) :-?

Miko ta ciemna kuchnia jest cudna!!! 8) :D

Braza jak zwykle niezawodna 8) :D

Bardzo fajna :D ja tak nie umiem :oops: A jak się wstawia ten słupek z piekarnikiem to już w ogóle :o :oops: :roll:

Ja mam pomysł na kolor frontów czereśnia a blaty z takiego brązowo-miodowego granitu , jest piękny :D ale oczywiście nie potrafię sama więc trzeba będzie poczekać aż w realu będzie :roll: a to trochę potrwa :wink:

Braza dzięki , że poświęciłaś swój czas :D Płonię się ja :oops: , dziewica :wink: :lol:

Mi też ciemna kuchnia sie podoba tylko mam jedno ale- czy nie za dużo tam szafek o rożnych wysokościach jak i głębokościach , wygląda jakby ktoś powstawiał wszystko co sie zmieści bez ładu i jakiegoś uporządkowania, chodzi mi o szafkę stojącą przy płycie i o te wiszące płytkie- coś bym tu poprawiła :) :-?

w rzeczywistości koło słupka mają być szafki wiszące podłużne a reszta to taka jeszcze nie sprecyzowana, prócz tego gdzie będzie słupek, lodówka, okap i zmywarka bo są już podłączenia :D

Masz rację Acca ale to taki wstępny projekt i tak wielkie ukłony w stronę Brazy .

To miałbyć taki zarys, pomysł wstępny :D

Gość BEATA-BETI

Marta u mnie nic się nie dzieje, szlifowanie ścian.Tak naprawdę dawno nie byłam na działce bo mała chorowała i nie chciało mi jechać.

Wiem ,że napewno będę musiała przełożyć montaż drzwi wewnętrznych bo nie damy rady z podłogami.