Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale było pięknie :D

I pracowicie :roll: :D

Rano robiłam sprzątanie a potem sprzątanie działki :D i ognisko :D ...fajnie było 8)

Cieszę się, że jesteś w lepszym nastroju Miko :D .

No tak już mi prawie i żal i złość przeszła ...oby tylko się jeszcze to co zaplanowane w czasie udało to już będę suuuper szczęśliwa :D

A u ciebie Sonisia trochę lepiej? :roll:

Ja teraz jakoś nerwowa jestem. Mieszkanie musimy sprzedać i to koniecznie bo kasy nie ma. Goście którzy mieli kupić coś kręcą, że niby on wojskowy i coś tam coś tam :evil: Wkurzam się bo nie wiem na czym stoję :-? Może niebawem coś się wyklaruje :-?

My zaczniemy o tym myśleć dopiero latem :roll: już się boję :roll:

Musimy trochę podpicować mieszkanie , trochę się wyprowadzić, żeby tyle rzeczy nie było i wtedy dopiero :roll:

Mayland dawałaś na gratce?

Ja teraz jakoś nerwowa jestem. Mieszkanie musimy sprzedać i to koniecznie bo kasy nie ma. Goście którzy mieli kupić coś kręcą, że niby on wojskowy i coś tam coś tam :evil: Wkurzam się bo nie wiem na czym stoję :-? Może niebawem coś się wyklaruje :-?

My zaczniemy o tym myśleć dopiero latem :roll: już się boję :roll:

Musimy trochę podpicować mieszkanie , trochę się wyprowadzić, żeby tyle rzeczy nie było i wtedy dopiero :roll:

Mayland dawałaś na gratce?

heheheh, widzę, że podpicować mieszkanie muszę nie tylko ja :D

my chcemy dac ogłoszenie tak mniej więcej za miesiąc :roll:

i umówić się z ludźmi, że wyprowadzimy sie za jakiś czas :roll:

cco z tego wyjdzie, zobaczymy :roll:

A na podły nastrój zakupy są the best :D

choć miałam i tak, że jadąc do największej galerii w Katowicach nie kupiłam NIC :o Taki miałam dół :(

Hej dziewczyny :D

Zdaje relacje z postępów 8) :

Na poddaszu coś tam się dzieje ale idzie to jak krew z nosa :roll: . Dziś mają płytować łazienkę górną i korytarz :roll: może też pokój starszego :roll:Jak zobaczę to uwierzę :D

Mamy prawie skończony kominek , mówię prawie bo zbudowany już jest, są półki , 3 nawet wyłożone kamieniem , ramka z marmuru i już coś zaczyna być widać :D . Zostało im przykleić do 2 pólłek kamień , wyprowadzić oświetlenie i nakleić k-g na obudowę z bloczków i koniec...pewnie do końca tyg będzie po wszystkim :D

A co do lodów uwielbiam :D tylko do Katowic trochę daleko :roll:

A na podły nastrój zakupy są the best :D

choć miałam i tak, że jadąc do największej galerii w Katowicach nie kupiłam NIC :o Taki miałam dół :(

To musimy sie Kasiu kiedys zmowic, jak se nic nie kupimy to usiądziemy w kawiarence i pochłoniemy po pucharze lodów, wypijey pyszna kawę :lol:

KONIECZNIEEEE :D :D :D

Miko, nie marudź, pociągi jeżdżą :D

:lol: :lol: :lol:

Mam zdjęcia ale nie wgrane 8) , dzisiaj robią z k-g i ostatnie płyty z kamienia

Jutro ma być finał :D albo pojutrze . Już gotowy wkleję :D

Wczoraj robiłam te zdjęcia i nie wychodzi tak ładnie jak w rzeczywistości :roll:

Wiecie co :D Od poniedziałku będziemy ocieplać dom :o :roll: Wczoraj był gość i mówi, że mogą od jutra :o . Wreszcie pozbędziemy się styropianu z domu :D :D Dzwoniłam, żeby wstawiali drzwi zewn , mają oddzwonić kiedy będą mogli :roll: ...Jej :roll: 8) ...dom będzie wyglądał jak dom :D ...choć od zewnątrz :D