Sonika 09.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ale było pięknie I pracowicie Rano robiłam sprzątanie a potem sprzątanie działki i ognisko ...fajnie było Cieszę się, że jesteś w lepszym nastroju Miko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ale było pięknie I pracowicie Rano robiłam sprzątanie a potem sprzątanie działki i ognisko ...fajnie było Cieszę się, że jesteś w lepszym nastroju Miko . No tak już mi prawie i żal i złość przeszła ...oby tylko się jeszcze to co zaplanowane w czasie udało to już będę suuuper szczęśliwa A u ciebie Sonisia trochę lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 A ...i jeszcze ..nie leci mi już waga tzn , że chyba lepiej ale dla mojego tłuszczyka nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 U mnie lepiej, chyba . Poszłam na zakupy, a to też dobrze działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja teraz jakoś nerwowa jestem. Mieszkanie musimy sprzedać i to koniecznie bo kasy nie ma. Goście którzy mieli kupić coś kręcą, że niby on wojskowy i coś tam coś tam Wkurzam się bo nie wiem na czym stoję Może niebawem coś się wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 U mnie lepiej, chyba . Poszłam na zakupy, a to też dobrze działa . To dobrze a jeśli chodzi o zakupy to też mi się takie rozwiązanie podoba Tylko teraz wypadałoby oszczędzać przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja teraz jakoś nerwowa jestem. Mieszkanie musimy sprzedać i to koniecznie bo kasy nie ma. Goście którzy mieli kupić coś kręcą, że niby on wojskowy i coś tam coś tam Wkurzam się bo nie wiem na czym stoję Może niebawem coś się wyklaruje My zaczniemy o tym myśleć dopiero latem już się boję Musimy trochę podpicować mieszkanie , trochę się wyprowadzić, żeby tyle rzeczy nie było i wtedy dopiero Mayland dawałaś na gratce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja teraz jakoś nerwowa jestem. Mieszkanie musimy sprzedać i to koniecznie bo kasy nie ma. Goście którzy mieli kupić coś kręcą, że niby on wojskowy i coś tam coś tam Wkurzam się bo nie wiem na czym stoję Może niebawem coś się wyklaruje My zaczniemy o tym myśleć dopiero latem już się boję Musimy trochę podpicować mieszkanie , trochę się wyprowadzić, żeby tyle rzeczy nie było i wtedy dopiero Mayland dawałaś na gratce? heheheh, widzę, że podpicować mieszkanie muszę nie tylko ja my chcemy dac ogłoszenie tak mniej więcej za miesiąc i umówić się z ludźmi, że wyprowadzimy sie za jakiś czas cco z tego wyjdzie, zobaczymy A na podły nastrój zakupy są the best choć miałam i tak, że jadąc do największej galerii w Katowicach nie kupiłam NIC Taki miałam dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 11.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Marta jak tam postępy na poddaszu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A na podły nastrój zakupy są the best choć miałam i tak, że jadąc do największej galerii w Katowicach nie kupiłam NIC Taki miałam dół To musimy sie Kasiu kiedys zmowic, jak se nic nie kupimy to usiądziemy w kawiarence i pochłoniemy po pucharze lodów, wypijey pyszna kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Hej dziewczyny Zdaje relacje z postępów : Na poddaszu coś tam się dzieje ale idzie to jak krew z nosa . Dziś mają płytować łazienkę górną i korytarz może też pokój starszego :roll:Jak zobaczę to uwierzę Mamy prawie skończony kominek , mówię prawie bo zbudowany już jest, są półki , 3 nawet wyłożone kamieniem , ramka z marmuru i już coś zaczyna być widać . Zostało im przykleić do 2 pólłek kamień , wyprowadzić oświetlenie i nakleić k-g na obudowę z bloczków i koniec...pewnie do końca tyg będzie po wszystkim A co do lodów uwielbiam tylko do Katowic trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ładny mam ten kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A na podły nastrój zakupy są the best choć miałam i tak, że jadąc do największej galerii w Katowicach nie kupiłam NIC Taki miałam dół To musimy sie Kasiu kiedys zmowic, jak se nic nie kupimy to usiądziemy w kawiarence i pochłoniemy po pucharze lodów, wypijey pyszna kawę KONIECZNIEEEE Miko, nie marudź, pociągi jeżdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 nie marudź pokaz kominek to Ci powiem czy ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 nie marudź pokaz kominek to Ci powiem czy ladny no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.03.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 widzisz ją? zagadalysmy o zdjeciach i już czmychneła miko wyłaź, nie dam Ci spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 widzisz ją? zagadalysmy o zdjeciach i już czmychneła miko wyłaź, nie dam Ci spokoju taaaaaa, myślała że nas się da zbyć zdjęcia, zdjęcia zdjęciaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Miko dawaj kominek i mnie nie wkurzaj Tyle na niego czekamy.... To prawie jak ciąża Nie możesz doczekać się rozwiązania Po drodze do Katowic proszę po mnie zajechać. A co! na krzywy ryj na transport sie chce załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.03.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Mam zdjęcia ale nie wgrane , dzisiaj robią z k-g i ostatnie płyty z kamienia Jutro ma być finał albo pojutrze . Już gotowy wkleję Wczoraj robiłam te zdjęcia i nie wychodzi tak ładnie jak w rzeczywistości Wiecie co Od poniedziałku będziemy ocieplać dom Wczoraj był gość i mówi, że mogą od jutra . Wreszcie pozbędziemy się styropianu z domu Dzwoniłam, żeby wstawiali drzwi zewn , mają oddzwonić kiedy będą mogli ...Jej ...dom będzie wyglądał jak dom ...choć od zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.03.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Pytanie jaki kolor tynku .... kogiel-mogiel mi się kiedyś podobał taki biały jajeczny do ceglastej dachówki chyba będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts