mikopiko 31.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 WITAM I PROSZĘ O KOMENTARZE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.01.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witaj w Nowym Roku! Powodzenia w budowie domu i życzenia zdrowia dla twoich dzieciaczków. Napisz jak radzicie sobie z chorobą synka i jak czuje się maleństwo. Pogoda rzeczywiście umożliwia kontynuowanie budowy, ale pewnie inaczej to zaplanowaliście... Pewnie jak my dostaniemy pozwolenie na budowę to spadnie śnieg i zacznie się zima stulecia;-))) Pozdrawiam, Renka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2007 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Hej! Nasza budowa stoi, przykryta folią i czeka na lepsze czasy - tzn kwiecień? Teraz to nic nie wiadomo -Irlandia, Irlandia i jeszcze raz I... zabiera nam robotników a przez to podwyższa ceny naszych budowlańców. Zeby było wiadomo, że taka będzie zima to byśmy pewnie ruszyli wcześniej ale kto to wiedział : 11 stopni w styczniu ? a rok temu była zima stulecia ! Coś mimo wszystko czuje, że nas to jednak całkowicie nie ominie - śnieg spadnie pewnie wtedy jak będziemy chcieli zacząć stawiać ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam, Dlaczego tak długo czekacie na wyniki badań, czy to standardowo tak trwa czy po prostu komuś się nie chce? Rozumiem twoje obawy, ale nie warto martwić się na zapas. Jeżeli synek dobrze się rozwija i dobrze się czuje jeśli przestrzegasz diety, to na pewno wszystko bedzie dobrze Mamy ekipę na stan surowy otwary, też górali, a resztę będziemy dopiero szukać... nie będzie łatwo to pewne... Martwi mnie jeszcze coś innego: nadal nie mamy pozwolenia na budowę, więc nie mamy pieniędzy na zakup materiałów (budujemy na kredyt), a ceny rosną... Z drugiej strony, ci którzy budowali kilka lat temu płacili mniej za materiały i robociznę, ale za to jak wysokie były koszty kredytu... coś za coś... Chyba powinnam trzymać się i być optymistka jak zwykle Pozdrawiam i byle do wiosny Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Gratuluję dobrego początku i próbuję sobie wyobrazić jaka to radość, bo ja na taką radość muszę czekać do wiosny... Będę z uwagą śledzić rozwój wydarzeń. Ciekawa jestem, czy przewidujecie przerwę zimową na etapie fundamentów czy tez zdążycie zrobić stan surowy... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Czesc Mikopiko, Ciesze się, że nie gniewasz się za to, że mój post ukazał się w twoim dzienniku. Byłam pewna, że dotrze on do twojej poczty i nie będzie go widac w dzienniku. Sorry... Nie znalazłam jeszcze informacji kto zakłada komentarze do dziennika, jestem jeszcze mało zorientowana w technicznych tajnikach forum. Sprawdziłam, że moderator może przeniesc mój post do komentarzy, więc bardzo proszę zajrzyj do pierwszego tematu w Dziennikach budowy i popros go o to... Bileciki są słodkie, nie mogłam sie oprzec, doskonale cie rozumiem. A poza tym odkad zjawil sie moj synek, jestem przede wszystkim mamą, więc taki bilecik dobrze mnie charakteryzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Jeżeli chodzi o wklejenie zdjecia pod nikiem to jest to proste, tylko najpierw musisz zmniejszyc zdjecie do 6 kb, wejsc w Profil, zjechac na dół do Panela kontrolnego emblematów i wprowadzi tam adres swojego malutkiego zdjęcia, ja miałam je na swoim komputerze i zadziałało. Natomiast jak wklejac zdjecia jeszcze nie wiem, ale jak sie dowiem to powiem co i jak. Pozdrawiam i jeszcze raz sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Znalazłam link o zdjęciach, wygląda na to, że trzeba je umieścic na stronie www. Szczegóły: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Trzymam kciuki za maluszka, aby był zdrowy i nic mu nie dolegało... Napisz co wynikło z badań, czy synek jest zdrowy? Mój Jaś jest alergikiem i wiem jak trudno żywic dziecko, które nie może jeśc wielu produktów, ale nie jest to niemozliwe... Głowa do góry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Bardzo dziękuję moderatorowi za błyskawiczną reakcję Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.02.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 witam, witam,o, same znajome nicki + Edzia. Fundamenty wzorcowe. Złotą myśl zapamiętam i będę stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.02.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam! Dziękuje za odpowiedzi! I czekam na więcej http://www.suwaczek.pl/cache/f1bf677e96.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 26.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witaj.Jesteśmy na podobnym etapie prac.U nas tez były kłopoty z "cegłami" .Udało sie kupić Porotherm 30.Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.02.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Hej ! Rzeczywiście jesteśmy na podobnym etapie budowy . Jeżeli chodzi o materiały to jakaś paranoja! Znaleźliśmy jednego (lepiej nie nazywać tego po imieniu), który zaoferował,że ma odpowiednią ilość maxa z dowozem za 4.50. Po 2 godzinach stwierdziliśmy, że może jednak zamówić bo kwiecień się zbliża i strach nie dotrzymać terminów. A ten d... stwierdził, że teraz to kosztuje więcej - 4.60. Teraz,żebym miała zapłacić 5 zł u kogoś innego to od tego złodzieja nie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.02.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Bardzo mnie intryguje, czym zabezpieczyliście fundamenty (na zdjęciu z 30 października 2006 r.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Fundamenty są zabezpieczone (wymalowane) dysperbitem a na to został przytwierdzony styropian chyba 10-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 28.02.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witaj! ..prześledziłam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem ...po pierwsze fundamenty super,a po drugie wiem co to znaczy chore dziecko ...mojego synka nie mogą zdiagnozować a ciągnie się to już 4 lata ..podobno alergia tylko nie możemy trafić w alergen ,który go uczula..tak więc głowa do góry ,trzymam kciuki za budowę ,dziennik i synka ...chciałabym już zobaczyć te swoje fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 28.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzięki ...ja też mam starszego syna i z chorób już wyrósł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 01.03.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Gratulacje! Domek zapowiada się super. A przez budowę chyba nikt nie przechodzi bez ujawnienia się nerwicy Dużo, dużo zdrówka dla synków, mam nadzieję, że badania wyjdą OK i może to nie frutkozemia, a jakaś alergia, z której wyrośnie. P.S. Też mam synka z 3 stycznia (tylko, że rok starszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts