magda1614 31.10.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 witam wszystkich jestem początkująca a le czy ktos mi poradzi jak mam wstawic obrazek przy swojej nazwie?Zebym była bardziej rozpoznawalna!!dzieki wszystkim za odpowiedzi.POZDRAWIAM BUDOWNICZYCH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM05a 02.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 1. Znajdz obrazek w internecie - najlepiej mały. (Swoje zdjęcie musisz umiescic na serwerze i jest to trochę trudniejsze).2. Najedz myszką na obrazek, kliknij prawym klawiszem, wybierz WLAsciwości.3. Skopiuj adres URL4. Wkej go we własnym profilu na gdzieś tam na dole dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 12.11.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 dzieki tomek! my też mieliśmy z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts