mackoś 31.10.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam wszystkich jako nowy i zrozpaczony, ...... że tak późno znalazłem to cudowne forum ... Mieszkam sobie w starej kamienicy z 29 roku i zachciało mi się remontu. Niedużego, taki sobie tyci tyci, kuchnia, przedpokój i łazienka. Znalazłem sobie "ekipę" ... no i zrobili Wszystko działało dopóty, dopóki nie wyszli. Jak wyszli to, Miałem na podłodze deski i zostawili te deski, a na nie położyli kafle, nawet płytę OSB położyli i wylewkę, a potem wszystko odlazło , ponieważ widzieć już ich nie chciałem to zrobiłem tak, teraz mnie zabiją budowlańcy, na pewno zginę, ale co miałem robić ... zdjąłem ruszające się płytki, wyczyściłem ruszającą się wylewkę i przykleiłem płytki na akryl , ale najgorsze przede mną, muszę zrobić fugi z silikonu, bo mi normalne wyjdą, jak moja nowa "pływająca podłoga" zacznie się ruszać. Ale tak w ogóle to jestem wesoły, jeszcze raz witam i mam nadzieję wykorzystac to forum, bo marzy mi się dom z bali ... o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A witaj, witaj i nadrabiaj zaległości :) Będzie cooool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoś 31.10.2006 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Będę, będę, na razie muszę znaleźć info z czego zrobic te fugi. Silikon się świeci, koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Będę, będę, na razie muszę znaleźć info z czego zrobic te fugi. Silikon się świeci, koszmar eeeee jak świeci w nocy to może robić za diody ledowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoś 31.10.2006 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 On świeci zawsze, w dzień, w nocy ... a właściwie to się błyszczy, jak to szary silikon obrzydlistwo Jak nic nie znajdę to sobie dywanik położę i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 A witaj Macko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoś 02.11.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam, witam i jeszcze na razie czytam, a nie pytam, ale zacznę pytać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts