Gość 22.04.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Doszły mnie słuchy, że w niektórych rejonach Polski wprowadzony już został nowy rodzaj gazu - co pocągnęło za sobą (podobno)jakieś drastyczne podwyżki. Sytuacja jest ponoć do tego stopnia poważna, że podważa (z ekonomicznego punktu widzenia) wiodącą pozycję ogrzewania gazowego.Jeżeli ktoś z Szanownych Forumowiczów zetknął się z tym problemem osobiście, byłbym wdzięczny za jakieś konkretne dane.Grzybass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Niech zgadnę, powiedział Ci to sprzedawca i zarazem instalator kotłowni na olej opałowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 22.04.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.04.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Wielkie dzięki,Grzybass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 25.04.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 U mnie zmieniają z Gz 35 na Gz 41,5 na razie o kosztach nic nie wiem ,bo dopiero dzisiaj dostałem kartkę ,że będą zmieniać dysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts