rafalg 01.11.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witam,Mam wykonaną podmurówkę ogrodzenia oraz wstawione słupki. Docelowo będę chciał mieć drewniane sztachety a na metalowe słupki nałożę drewniane grubsze tak aby całe ogrodzenie było drewniane. Podumrówkę pod ogrodzenie mam wykonaną w następujący sposób:1. W ziemię mam wylany beton na ok. 30 cm. Dalej z ziemi wychodzi podmurówka wykonana z bloczków betonowych (na różną wysokość, mam działkę na spadzie). W jaki sposób porządznie i trwale wykończyć podmurówkę. Miałem zrobiony tynk na podmurówce przez "Fachowców", ale po roku prawie cały mi odpadł. Ścniany podmurówki nie są gładkie (są to bloczki). Co poradzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/65075-czym-wyko%C5%84czy%C4%87-podmur%C3%B3wk%C4%99-ogrodzenia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts