MartaL 01.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Jaki tynk i farbę nałożyć na ściany w przedpokoju?Boazeraia drewniana i panele nie pasują, a wiem że przedpokój i miejsca pod schodami szybko się brudzą. Jak to rozwiązaliście to u siębie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 pomaluj jakąś dobrą, zmywalną farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaL 02.11.2006 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Oczywiście jest to najprostszy sposób, ale niezbyt dekoracyjny. Nie wiem czy dobrze, ale kojarzy mi się z szkołą czy szpitalnym korytarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 02.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Oczywiście jest to najprostszy sposób, ale niezbyt dekoracyjny. Nie wiem czy dobrze, ale kojarzy mi się z szkołą czy szpitalnym korytarzem. zmywalna farba to niekoniecznie farba olejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 03.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Do przedpokoju idealnie się nadaje tynk strukturalny. Ja właśnie za kilka dni będe kłaść u siebie w hallu tynk Beckersa (biały) i będzie malowany na dwa kolory w zalezności od miejsca. Mój malarz powiedział że taki tynk się świetnie zmywa i nie widać tak bardzo brudu. Jest on bardzo twardy i gładki. Spróbuj nha próbniku w Castoramie, czy gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts