belfrjaw 01.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Mam podasze w domu, które chciałbym ocieplić wełną. Dach jest kryty gontem bitumicznym. Pod gontem znajdują się deski i podwójna papa termozgrzewalana. W jaki sposób od środka tzn wewnątrz podasza mam postępować jesli chodzi o ułożenie foli paroprzepuszczalnej, paroizolacyjnej oraz wełny? Jaka ma być kolejność prac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.11.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Jak wpiszesz w wyszukiwarce haslo ocieplenia poddasza to otrzymasz duzo wynikow - polecam.Tak z grubsza to najpierw ocieplenie welna przestrzeni miedzy krokwiami , przybicie konstrukcji pod plyty g.-k. ocieplenie welna w przestrzeni miedzy konstrukcja z lat. przyklenie lub przybicie folii paroizolacyjnej, montaz plyt, szpachlowanie, szlifowanie, malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Folie paroprzepuszczalna nie dajemy pod dach deskowany kryty papa , wazna jest wentylacja , miedzy welna i deskami pozostaw przerwe zapewniajac przeplyw powietrza przez odpowiednie wloty i wyloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek piotrowski 05.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 WITAM, MUSZE JESZCZE PRZED ZIMA OCIEPLIC PODDASZE W KAMIENICY W WARSZAWIE. POSZUKUJE W ZWIAZKU Z TYM SOLIDNEJ EKIPY . CZY KTOS MOZE MI TAKA POLECIC.DZIEKUJE Z GORY I POZDRAWIAM. [email protected][/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts