fantom 01.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 witam wszystkich forumowiczow.przymierzam sie na wiosne do budowy domu glx19 maks ze studia atrium.jesli ma ktos zamiar lub wybudowal juz ten dom to napiszcie prosze jaki jest koszt stanu surowego zamknietego oraz cos o walorach mieszkalnych??z gory dzieki [/i][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-s2 07.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dołšczam się do pytania. Też mnie to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 07.11.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ja go wybudowałam - już w nim mieszkam. Natomiast całość podpiwniczyłam i poszerzyłam garaż - oryginalny to jakis koszmarek - z większego auta nie da się normalnie wysiąść w środku (miałam to szczęście widzieć ten dom zanim kupiłam ten projekt :) ). Co do kosztów - stan surowy zamknięty (przy materiałach z VAT 7% - kupowanych jeszcze w 2004 roku :)) - coś koło 150-160kPLN - trudno policzyć dokładną wartośc (na początku zapisywałam każdy wydatek, później doszłam do wniosku - i tak musze kupic to i tamto - a ciągłe liczenie kasy doprowadza do choroby układu nerwowego - co zrobisz - nie kupisz jak trzeba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 07.11.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Wybudowałem GLX 19.Czym się różni od maxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 08.11.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wybudowałem GLX 19.Czym się różni od maxa? GLX19 to właśnie Maks.Tylko kiedyś nie było takich nazw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 08.11.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Bez podpiwniczena,ale dużo zmian m.in.powiększony garaż,a nad nim pomieszczenie,likwidacja tarasu/powiększony salon/zmiana ganku i inne pomniejsze.Budowa 2003,stan zamknięty ~ 120.000.- Trochę własnej pracy i reżim cenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raptos 07.03.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Czy ktoś buduje ten domek obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts