Nefer 03.11.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Kobiety potrzebują wsparcia od swojego mężczyzny - mężczyźni od swoich kobiet - a każdy człowiek w innym zakresie - bo każdy z nas jest inny. ... a alkoholicy od anonimowych grup wsparcia Pawsonik............ masz ogonek ? To zobacz kogo dotyczy ten temat - jak masz ogonek to a kysz, a kysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.11.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Kobiety potrzebują wsparcia od swojego mężczyzny - mężczyźni od swoich kobiet - a każdy człowiek w innym zakresie - bo każdy z nas jest inny. ... a alkoholicy od anonimowych grup wsparcia Pawsonik............ masz ogonek ? To zobacz kogo dotyczy ten temat - jak masz ogonek to a kysz, a kysz juz sobie ide ... ale żeby mi później nie tęskniły jedna z drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Pawsonik............ masz ogonek ? To zobacz kogo dotyczy ten temat - jak masz ogonek to a kysz, a kysz Niech no ja sprawdze, kto sie najbardziej udzielal w watku, gdzie bylo pytanie "tylko do mezczyzn"... No tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.11.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Pawsonik............ masz ogonek ? To zobacz kogo dotyczy ten temat - jak masz ogonek to a kysz, a kysz Niech no ja sprawdze, kto sie najbardziej udzielal w watku, gdzie bylo pytanie "tylko do mezczyzn"... No tak... dzieki bracie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Pawsonik............ masz ogonek ? To zobacz kogo dotyczy ten temat - jak masz ogonek to a kysz, a kysz Niech no ja sprawdze, kto sie najbardziej udzielal w watku, gdzie bylo pytanie "tylko do mezczyzn"... No tak... a nie gonili ? nie gonili ? GONILI ! teraz tez gonią - a co - odbijają sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Pawsonik............ masz ogonek ? To zobacz kogo dotyczy ten temat - jak masz ogonek to a kysz, a kysz Niech no ja sprawdze, kto sie najbardziej udzielal w watku, gdzie bylo pytanie "tylko do mezczyzn"... No tak... dzieki bracie ... Się tak trójoki nie rozczulaj, bo Ci się oberwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 [: http://www.mk-studio.pl/bzdury/image0011.gif http://www.mk-studio.pl/bzdury/image0011.gif http://www.mk-studio.pl/bzdury/image0011.gif http://www.mk-studio.pl/bzdury/image0011.gif nareszcie wiem, dlaczego siebie czasem nie rozumiem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 chłopy mają do entej...i próbuj zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Pawsonik............ masz ogonek ? To zobacz kogo dotyczy ten temat - jak masz ogonek to a kysz, a kysz Niech no ja sprawdze, kto sie najbardziej udzielal w watku, gdzie bylo pytanie "tylko do mezczyzn"... No tak... dzieki bracie ... Się tak trójoki nie rozczulaj, bo Ci się oberwie :) powiedz tylko w co i jak ... a ja sie zastanowię czy mi sie nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.11.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 JS napisał: Nie trzeba mnie doganiać do prania prasowania, gotowania sprzątania. Dziećmi też się zajmuję Istnieją jeszcze tacy mężczyźni? A tak na poważnie, może to właśnie teściowa ma zaburzenia depresyjne ( depresja objawia się dwubiegunowo, z jednej strony wycofanie się z życia społecznego i rodzinnego, a z drugiej - i to spotyka sie często - zachowania agresywne) W ten sposób odreagowuje swoje emocje negatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Pierze, prasuje, sprząta, gotuje JAk ja bym chciała takiego faceta . Mogłabym sobie spokojnie pracować, a dom by sobie szedł sam. Ale.... chyba bym się czuła w swoim domu obco. Mnie to nie przeszkadza specjalnie, ale jakby trafiło na jednostkę bardziej udomowioną?Toż to tragedia. Są kobiety, które dla dobrego samopoczucia muszą się naharować a potem mówią z radośnie-bolesną miną "ale jestem zmęczona". Może twoja żona nigdy nie maiała okazji być "panią w swoim domu"? Najpierw mamusia, teraz mąż jej organizuje życie... Może przekaż jej logistykę i mniej siedź w domu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 U mnie w TV jak proszą o wsparcie to przybywa 100 facetów z karabinami. Może o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.11.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Wsparcie to: - liczenie sie ze zdaniem drugiej osoby - liczenie się z jej uczuciami i troska o to, aby czuła się ważna - jej świadomość, że zawsze jesteś po jej stronie - lojalność ( w tym również powstrzymanie się od obrabiania jej tyłka do innych ) - otwarta obrona jeśli ktoś robi jej krzywdę (nawet mentalną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 06.11.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 - jej świadomość, że zawsze jesteś po jej stronie - lojalność ( w tym również powstrzymanie się od obrabiania jej tyłka do innych ) - otwarta obrona jeśli ktoś robi jej krzywdę (nawet mentalną) A co jeśli kobieta w towarzystwie pierdzieli trzy po trzy para piętnasie w jakimś temacie, wszyscy tłumacza jak krowie na miedzy że wygaduje bzdury nawet troszkę wykpiwają, to mąż ma wziać jej stronę mimo że ta tkwi w durnym uporze trzymając się swojej błednej wiedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.11.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 - jej świadomość, że zawsze jesteś po jej stronie - lojalność ( w tym również powstrzymanie się od obrabiania jej tyłka do innych ) - otwarta obrona jeśli ktoś robi jej krzywdę (nawet mentalną) A co jeśli kobieta w towarzystwie pierdzieli trzy po trzy para piętnasie w jakimś temacie, wszyscy tłumacza jak krowie na miedzy że wygaduje bzdury nawet troszkę wykpiwają, to mąż ma wziać jej stronę mimo że ta tkwi w durnym uporze trzymając się swojej błednej wiedzy? Widziały gały co brały W dobranych parach to się raczej rzadko zdarza a jesli juz, to zawsze moze ja dyskretnie pod byle pozorem z tego towarzystwa wywlec i przetłumaczyc na stronie co i jak. To wg. mnie obowiazuje w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.11.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 - jej świadomość, że zawsze jesteś po jej stronie - lojalność ( w tym również powstrzymanie się od obrabiania jej tyłka do innych ) - otwarta obrona jeśli ktoś robi jej krzywdę (nawet mentalną) A co jeśli kobieta w towarzystwie pierdzieli trzy po trzy para piętnasie w jakimś temacie, wszyscy tłumacza jak krowie na miedzy że wygaduje bzdury nawet troszkę wykpiwają, to mąż ma wziać jej stronę mimo że ta tkwi w durnym uporze trzymając się swojej błednej wiedzy? Widziały gały co brały W dobranych parach to się raczej rzadko zdarza a jesli juz, to zawsze moze ja dyskretnie pod byle pozorem z tego towarzystwa wywlec i przetłumaczyc na stronie co i jak. To wg. mnie obowiazuje w obie strony. osobę wspierającą obowiązuje natychmiastowa zmiana wątpliwego tematu Definicja Aggi bardzo mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.11.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Wsparcie to: - liczenie sie ze zdaniem drugiej osoby - liczenie się z jej uczuciami i troska o to, aby czuła się ważna - jej świadomość, że zawsze jesteś po jej stronie - lojalność ( w tym również powstrzymanie się od obrabiania jej tyłka do innych ) - otwarta obrona jeśli ktoś robi jej krzywdę (nawet mentalną) ...a w sredniowieczu było tak pięknie na Sląsku jeszcze przed wojną- zonka myła staremu nogi jak wrocił z roboty ech coz to było za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.11.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 na Sląsku jeszcze przed wojną- zonka myła staremu nogi jak wrocił z roboty ech coz to było za wsparcie to było "wyparcie" (ze świadomości) - zwłaszcza jak z gumowfilców kopyta upocone zajeżdżały pfe Majka dzięki za słuszne spostrzeżenie - wtedy nieszczęsną dyskutantkę trzeba ratować zmianą tematu lub dyskretnym wyprowadzeniem. Smartcat mnie chodziło o nieco większe sprawy niz pogawędka na drażliwy temat A swoją drogą ciekawe co Ty robisz w opisanej przez siebie sytuacji? Zdarzało mi się być świadkiem, kiedy jeden z partnerów publicznie ośmieszał drugiego - niewiarygodnie żenujące i niestety strona wyśmiewająca wypada w takiej sytuacji znacznie gorzej od wyśmiewanej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.11.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 na Sląsku jeszcze przed wojną- zonka myła staremu nogi jak wrocił z roboty ech coz to było za wsparcie to było "wyparcie" (ze świadomości) - zwłaszcza jak z gumowfilców kopyta upocone zajeżdżały pfe Majka dzięki za słuszne spostrzeżenie - wtedy nieszczęsną dyskutantkę trzeba ratować zmianą tematu lub dyskretnym wyprowadzeniem. Mnie chodziło o nieco większe sprawy niz pogawędka na drażliwy temat Otóz to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.11.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 na Sląsku jeszcze przed wojną- zonka myła staremu nogi jak wrocił z roboty ech coz to było za wsparcie to było "wyparcie" (ze świadomości) - zwłaszcza jak z gumowfilców kopyta upocone zajeżdżały pfe Majka dzięki za słuszne spostrzeżenie - wtedy nieszczęsną dyskutantkę trzeba ratować zmianą tematu lub dyskretnym wyprowadzeniem. Mnie chodziło o nieco większe sprawy niz pogawędka na drażliwy temat to tyczy nie tylko dyskutantki, ale takze dyskutanta. Jak mój kiedys wygadywał straszne farmazony, szybko postarałam sie go ewakuować. Wspieranie się powinno działac na wszelkich frontach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts