magi 07.04.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 ja nie mam garderoby i trochę na początku żałowałam ale teraz sobie myślę, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło mam przestronniejsze pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.04.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Magi i zaraz je zabudujesz szafami i beda mniej przestronne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 07.04.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 U nas to wygląda tak - obok sypialni jest garderoba. Natomiast dzieci będą miały szafy wnękowe! Duży ma lepiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Magi i zaraz je zabudujesz szafami i beda mniej przestronne ale szafa ma 80cm na 200 a garderoba musi mieć dużo dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 08.04.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ja podobnie jak magi będę miała szafy. Przerabiałam to w poprzednim mieszkaniu. Nasz projekt domu wybierany był ze względu na oszczędność. Metry kwadratowe były "obracane" po 5 razy. Każdy dodatkowy metr to zwiekszone koszty. I niestety garderoby przegrały z szafami. Przykładowa szafa 80x200 cm jest "ekonomiczniejsza" od garderoby o pow. 1,6 m2. Wystarczy składana lekka drabinka i nawet rzeczy spod sufitu są łatwo dostepne. W garderobie musisz miec na to dodatkowe miejsce. A jeżeli wcześniej dobierze się kształt pokoju, aby późniejsza szafa nie zrobiła "tramwaju", to wykorzystując np. lustra, lekkie drzwi przesuwne lub składane mozna nawet optycznie powiększyć pokój. I wcale nie przestanie byc przestronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 U mnie tylko garderoby. Obecnie mieszkam w domku u rodziców i szafy mi się przejadły W swoim nowym domku garderoby mam w sypialni (8m2), w łazience (1,5m2) na pralkęi inne przyrządy do łazienki, w kuchni mam spiżarnię, tylko pokój maluszka jest bez garderoby- niestety. Poddasze użytkowe podobnie- w każdym pokoju garderoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 09.04.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 jak się ma dużo miejsca i dużo pieniędzy - garderoby jak się ma mało miejsca , mało pieniędzy i dość wyobraźni -.... też garderoby Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 09.04.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 czy kyoś może sie pochwalić jakimiś fotkami swojej garderoby albo fajnymi stronkami jak zrobić garderobe jak najlepiej zagospodarować miejsce Chce sam zrobiś wszystkie pułki i uchwyty tylko potrzebuje jakiś wskazówek fotek obrazków i tak dalej Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 10.04.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Jak widać 98% osób jest za garderobami. Tych co już mają i tych co dopiero chcą. czy kyoś może sie pochwalić jakimiś fotkami swojej garderoby albo fajnymi stronkami jak zrobić garderobe jak najlepiej zagospodarować miejsce Chce sam zrobiś wszystkie pułki i uchwyty tylko potrzebuje jakiś wskazówek fotek obrazków i tak dalej Najlepiej podejrzeć w jakimś salonie co takie gotowe garderoby sprzedaje. Niektóre są na prawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_82 19.04.2023 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) Ja polecam szafy na sklepie Kupiłam tam i jestem bardzo zadowolona. Dostępne w wielu rozmiarach i kolorach, z szufladami lub bez. Polecam w 100% tę firmę. Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts