MałaR. 01.11.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Jak w temacie. Chciałabym sie zorientować w dostepnosci eko-groszku w naszych okolicach. Jak narazie znalazłam tylko w Castoramie 14,85 za 25 kg worek. Może ktos widział w lepszej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 02.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 w każdym składzie z opałem, najczęściej i tak w całym mieście jest z tej samej kopalni. Kwestia tylko w cenie, u nas w Touniu od 420-460zł za tonę, w lato był po 380zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemplast 03.09.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Sam używam czeski ekogroszek i jestem zadowolony. Sprzedają go w Bydgoszczy na ul. Przemysłowej workowany z dowozem za 520 zł/t. Jeśli ktoś zainteresowany to podam namiar na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts