Magośka 01.11.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Mam pytanie do tych, którzy mają rolety wewnętrzne na prowadnicach i okna drewniane. Czy rzeczywiście muszą to być prowadnice aluminiowe- bo plastikowe odpadają? Jeden sprzedawca mówi , ze tak, koniecznie, a drugi twierdzi, ze ten pierwszy chce mnie naciągnąć na droższe prowadnice. Jeżeli macie plastikowe prowadnice, to czy faktycznie odklejają się od ramy okna z drewna?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 02.11.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 faktycznie odklejają sie, my mamy ten problem. Mąz teraz jednak przywiercił je do okna małymi wkrętami i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 02.11.2006 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 dzięki za odpowiedż. myślę, ze te wkręty to dobry pomysł, bo jest spora różnica w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts