jea 03.11.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 mie sie w pudle nie miesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.11.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ps. program mnie znudzil po 3 minutach ogladania 1wszego czy drugiego odcinka.... a i tak ogladalam dla Pana Wojciecha Manna ktorego uwielbiam A ja Go nie lubie , zwłaszcza Jego gburowate odzywki (patrz Szansa na sukces) do uczestników. ja tez go nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ohh.... jakze sie ciesze ze nie mam takich wazkich problemow i jestem swiadoma - w momencie natrafienia na program ktory szarpie mi nerwy - istnienia takiego fajnego malego guziczka (zwykle w kolorze czerwonym) - na pilocie od TV ktorego nacisniecie skutkuje ... wylaczeniem tegoz telewizora pozdrawiam! ps. program mnie znudzil po 3 minutach ogladania 1wszego czy drugiego odcinka.... a i tak ogladalam dla Pana Wojciecha Manna ktorego uwielbiam nie ma sie co az tak cieszyc - bo wydaje sie ze masz inne, rownie lub nawet bardziej wazkie problemy - sadzac po tematach ktore tu napoczynalas. nie martw sie o mnie ani o moje problemy ... - moich postow nikt ci nie kaze czytac i sie tutaj rzucac i niepotrzebanie podniecac ps. czy twoj nick ma cos wspolnego z IQ? takie pytanie mi sie nasunelo z kolei po przeczytaniu twoich "produkcji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A, jeszcze w temacie, badz nie. W PR III leci (leciala) audycja typu "dzieci wiedza lepiej", gdzie przedszkolaki odpowiadaja na pytanie "co to jest ...". Prawdziwszy sponton i fajnie sie tego slucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.11.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Szczuki też nie lubie ....mnie pewnie tez nie lubisz ? Ty aspołeczna istoto ja tam grubasa lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.11.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Szczuki też nie lubie ....mnie pewnie tez nie lubisz ? Ty aspołeczna istoto ja tam grubasa lubie Ja nie mam nic ani do Szczuki, ani go Manna, to chyba do ciebie też nic? A może źle myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Szczuki też nie lubie ....mnie pewnie tez nie lubisz ? Ty aspołeczna istoto ja tam grubasa lubie Ja nie mam nic ani do Szczuki, ani go Manna, to chyba do ciebie też nic? A może źle myślę? a ja nie lubie Kryszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Szczuki też nie lubie ....mnie pewnie tez nie lubisz ? Ty aspołeczna istoto ja tam grubasa lubie ino siebie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minus 03.11.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 nie martw sie o mnie ani o moje problemy ... - moich postow nikt ci nie kaze czytac i sie tutaj rzucac i niepotrzebanie podniecac ps. czy twoj nick ma cos wspolnego z IQ? takie pytanie mi sie nasunelo z kolei po przeczytaniu twoich "produkcji" Ani przez chwile sie nie martwie - nie wiem skad takie wnioski . A sa powody ? Jezeli chodzi o mysl zawarta w drugim zdaniu - z tym, ze nikt mi nie kaze - to ja sie nawet domyslalam . A jak Ty potwierdzasz - to juz teraz nie mam watpliwosci . Jezeli chodzi o rzucanie i podniety - to w moim przypadku powodem nie sa Twoje posty . I szczerze polecam te inne powody ps dziekuje za zainteresowanie moimi postami i nawet pewna nad nimi refleksje. Minus to od Raymond Benson Bond novel. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 03.11.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Ja również nie oglądam tego programu, gdyż dla mnie rozmowy dzieci są nienaturalne. ktoś kto pisze teksty dla tych dzieci, to chyba niewiele o nich wie. Jakoś nie mogę przypomniec sobie, żeby moje dzieci, czy znajomych w wieku 7-10 lat(niektóre są naprawde bardzo inteligentne) używały słów:naturalnie, oczywiście, "...ale zauważ, że....", czy znały szczegóły jak funkcjonuje gmina, sejm albo znają niektórych polityków z nazwiska. A może obracam sie w takich mało kulturalnych kręgach? Tak naprawdę to ja prawie wogóle nie oglądam tv-brak czasu,więc tylko raz obejrzałam i chyba wolę jak dzieci wygłupiają się, a nie wymądrzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A, jeszcze w temacie, badz nie. W PR III leci (leciala) audycja typu "dzieci wiedza lepiej", gdzie przedszkolaki odpowiadaja na pytanie "co to jest ...". Prawdziwszy sponton i fajnie sie tego slucha. to było super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Jezeli chodzi o rzucanie i podniety - to w moim przypadku powodem nie sa Twoje posty . I szczerze polecam te inne powody to skoro nie ja ani moje posty - szczerze polecam inna forme wypowiedzi niz personalne wycieczki do mojej osoby i moich postow rowniez jak najserdeczniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minus 03.11.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 filozofia Kalego, widze to ja pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 filozofia Kalego, widze to ja pas. a ja nie nigdzie nie napisalam ze sie nie "podniecem" postami TAAAK ! podniecam sie , excytuje, spac po nocy nie moge z powodu tego forum, wiesz?! naprawde w zwiazku z czym moje "personalne" wycieczki chyba sa uzasadnione? filozofie Kalego -skoro tak bardzo sie upierasz- tez moge miec - a co! taka sama dobra jak inna, a dwa duzo osob ja stosuje moge tez byc zlosliwa, czepiac sie wszystkiego i wykrecac kota ogonem i wiesz Ty co?! dobrze mi z tym przynajmniej nie jestem obludna i sie przyznaje nooo...... teraz to tez ja moge powiedziec "pas" [chyba cholera w nocy nie zasne tak sie zestresowalam i zaangazowalam w dyskusje ] Wracajac posrednio do tematu - nie lubie jednej "osobowosci telewizyjnej" mianowicie Pana Piotra Bautroczyka [ o ile tak sie jego nazwisko pisze a nie przez "ł" ] jest w kazdym programie satyrycznym, prowadzi kazdy kabaret itp...a pozatym mowi niesmieszne dowcipy z ktorych sam sie smieje (chyba tylko on ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Ja również nie oglądam tego programu, gdyż dla mnie rozmowy dzieci są nienaturalne. ktoś kto pisze teksty dla tych dzieci, a te dzieci maja te teksty pisane? [naprawde pogladalam moze z pol odcinka i sie na tym nie zastanawialam] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A mnie się Poniedzielski podoba...tempo ma tak jak ja...a i humorem czasem błyśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A mnie się Poniedzielski podoba...tempo ma tak jak ja...a i humorem czasem błyśnie ja go lubie on ma taki wyraz twarzy jak taka emotikonka----> :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Jakoś nie mogę przypomniec sobie, żeby moje dzieci, czy znajomych w wieku 7-10 lat(niektóre są naprawde bardzo inteligentne) używały słów:naturalnie, oczywiście, "...ale zauważ, że...." Nie doceniasz dzieci. Mój bratanek (4.5 roku) kiedy nie do końca wierzy w to co mu sie opowiada zwykł mówic: - no chyba żartujesz? - nie mówisz poważnie? - serio? I tym podobne... czy znały szczegóły jak funkcjonuje gmina, sejm albo znają niektórych polityków z nazwiska. A może obracam sie w takich mało kulturalnych kręgach? O tak.. to jest mało naturalne. Lubie pana Mana i próbowałam kiedyś obejrzeć myśląc, że to kolejny fajny program... Wymiękłam. Lubie inteligętne i wygadane dzieciaki jednak to co z nimi zrobiono w tym programie przeraża mnie. Ktoś powiedział "małpy na kiju". Nie znajduję trafniejszego określenia. Dzieci lubią się popisywać ale w tym programie doprowadzono to do granić absurdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A mnie się Poniedzielski podoba...tempo ma tak jak ja...a i humorem czasem błyśnie ja go lubie on ma taki wyraz twarzy jak taka emotikonka----> :-/ i do tego tyż sie postawił...na uboczu co prawda ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 bo Poniedzielskiemu to sie tak radosc z bolem istnienia miota po twarzy i nie moze zdecydowac ktos powiedzial ze On ma taki niezdecydowany wyraz twarzy - jakby mu sie wlasnie spalilo mieszkanie... ale z drugiej strony razem z tesciowa .. ja tam bardzo Go lubie -no w ogóle lubie takich wesolych smutasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts