Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DUŻE DZIECI - KONTROWERSYJNY PROGRAM

Paty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ohh.... jakze sie ciesze ze nie mam takich wazkich problemow :lol:

i jestem swiadoma - w momencie natrafienia na program ktory szarpie mi nerwy - istnienia takiego fajnego malego guziczka (zwykle w kolorze czerwonym) - na pilocie od TV ktorego nacisniecie skutkuje ... wylaczeniem tegoz telewizora :D

pozdrawiam!:)

ps. program mnie znudzil po 3 minutach ogladania 1wszego czy drugiego odcinka.... a i tak ogladalam dla Pana Wojciecha Manna ktorego uwielbiam :wink:

nie ma sie co az tak cieszyc - bo wydaje sie ze masz inne, rownie lub nawet bardziej wazkie problemy :lol: - sadzac po tematach ktore tu napoczynalas.

nie martw sie o mnie ani o moje problemy ...

- moich postow nikt ci nie kaze czytac i sie tutaj rzucac i niepotrzebanie podniecac :wink: :D

ps. czy twoj nick ma cos wspolnego z IQ? :o

takie pytanie mi sie nasunelo z kolei po przeczytaniu twoich "produkcji"

nie martw sie o mnie ani o moje problemy ...

- moich postow nikt ci nie kaze czytac i sie tutaj rzucac i niepotrzebanie podniecac :wink: :D

ps. czy twoj nick ma cos wspolnego z IQ? :o

takie pytanie mi sie nasunelo z kolei po przeczytaniu twoich "produkcji"

Ani przez chwile sie nie martwie - nie wiem skad takie wnioski .

A sa powody ? :)

Jezeli chodzi o mysl zawarta w drugim zdaniu -

z tym, ze nikt mi nie kaze - to ja sie nawet domyslalam . A jak Ty potwierdzasz - to juz teraz nie mam watpliwosci .

Jezeli chodzi o rzucanie i podniety - to w moim przypadku powodem nie sa Twoje posty .

I szczerze polecam te inne powody :D

ps dziekuje za zainteresowanie moimi postami i nawet pewna nad nimi refleksje. Minus to od Raymond Benson Bond novel.

Pozdrawiam :)

Ja również nie oglądam tego programu, gdyż dla mnie rozmowy dzieci są nienaturalne. ktoś kto pisze teksty dla tych dzieci, to chyba niewiele o nich wie. Jakoś nie mogę przypomniec sobie, żeby moje dzieci, czy znajomych w wieku 7-10 lat(niektóre są naprawde bardzo inteligentne) używały słów:naturalnie, oczywiście, "...ale zauważ, że....", czy znały szczegóły jak funkcjonuje gmina, sejm albo znają niektórych polityków z nazwiska. A może obracam sie w takich mało kulturalnych kręgach? :wink: :wink: :lol:

Tak naprawdę to ja prawie wogóle nie oglądam tv-brak czasu,więc tylko raz obejrzałam i chyba wolę jak dzieci wygłupiają się, a nie wymądrzają.

Jezeli chodzi o rzucanie i podniety - to w moim przypadku powodem nie sa Twoje posty .

I szczerze polecam te inne powody :D

to skoro nie ja ani moje posty - szczerze polecam inna forme wypowiedzi niz personalne wycieczki do mojej osoby i moich postow

rowniez jak najserdeczniej pozdrawiam :roll:

filozofia Kalego, widze :)

to ja pas.

a ja nie :lol:

nigdzie nie napisalam ze sie nie "podniecem" postami :lol: :lol: :lol:

TAAAK ! podniecam sie , excytuje, spac po nocy nie moge z powodu tego forum, wiesz?! :wink: :lol: naprawde :lol: :lol: :lol:

w zwiazku z czym moje "personalne" wycieczki chyba sa uzasadnione? :lol:

filozofie Kalego -skoro tak bardzo sie upierasz- tez moge miec - a co! :lol: taka sama dobra jak inna, a dwa duzo osob ja stosuje :lol:

moge tez byc zlosliwa, czepiac sie wszystkiego i wykrecac kota ogonem :p

i wiesz Ty co?! dobrze mi z tym :lol:

przynajmniej nie jestem obludna i sie przyznaje :wink: :lol:

nooo...... teraz to tez ja moge powiedziec "pas" :lol: :lol: :lol:

[chyba cholera w nocy nie zasne :o tak sie zestresowalam i zaangazowalam w dyskusje 8) :lol: :D :D :D ]

Wracajac posrednio do tematu - nie lubie jednej "osobowosci telewizyjnej"

mianowicie Pana Piotra Bautroczyka :-? [ o ile tak sie jego nazwisko pisze a nie przez "ł" ]

jest w kazdym programie satyrycznym, prowadzi kazdy kabaret itp...a pozatym mowi niesmieszne dowcipy z ktorych sam sie smieje :-? (chyba tylko on :wink: )

Jakoś nie mogę przypomniec sobie, żeby moje dzieci, czy znajomych w wieku 7-10 lat(niektóre są naprawde bardzo inteligentne) używały słów:naturalnie, oczywiście, "...ale zauważ, że...."

Nie doceniasz dzieci. Mój bratanek (4.5 roku) kiedy nie do końca wierzy w to co mu sie opowiada zwykł mówic:

- no chyba żartujesz?

- nie mówisz poważnie?

- serio?

I tym podobne...

czy znały szczegóły jak funkcjonuje gmina, sejm albo znają niektórych polityków z nazwiska. A może obracam sie w takich mało kulturalnych kręgach?

O tak.. to jest mało naturalne. Lubie pana Mana i próbowałam kiedyś obejrzeć myśląc, że to kolejny fajny program... Wymiękłam. Lubie inteligętne i wygadane dzieciaki jednak to co z nimi zrobiono w tym programie przeraża mnie. Ktoś powiedział "małpy na kiju". Nie znajduję trafniejszego określenia. Dzieci lubią się popisywać ale w tym programie doprowadzono to do granić absurdu.

bo Poniedzielskiemu to sie tak radosc z bolem istnienia miota po twarzy i nie moze zdecydowac :roll:

ktos powiedzial ze On ma taki niezdecydowany wyraz twarzy -

jakby mu sie wlasnie spalilo mieszkanie...

ale z drugiej strony razem z tesciowa ..;)

ja tam bardzo Go lubie -no w ogóle lubie takich wesolych smutasow :roll: :D