Majka 02.11.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Rany, dostałam skórzany. Z chęcią bym wzięła. Ale DHL żąda wsadzenia na palete i do tego kasuje za sama kanapę 700zł. A gdzie fotele? znacie jakąś metodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 02.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 znacie jakąś metodę? czary pewnie nie działają więc trzeba pokombinować tym czym się ma. dlaczego dhl ? może jakiś inny przewoźnik (lokalny czy co), może gdzieś na jakimś lokalnym forum ugadasz się z kimś kto jedzie w tą stronę jakimś fajnym busem lub też postaraj się pożyczyć jakiś samochodzik i po prostu przewieźć mebel. w ostateczności może można porozkręcać wypoczynek i częściami przewieźć. albo przyjeżdżać do wrocka w każdą wolną chwilą aby posiedzieć sobie na wypoczynku takie miejsce na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ludzie to maja szczescie Dostaja wypoczynki Skorzane Ja porozkrecasz do chyba do jakies minivana wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.11.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Chyba wypożyczalnia przyczep - jeśli masz hak. Kiedyś tanio woził duże rzeczy PKS (tyle że umawiali to zależnie od zleceń więc czasem bardzo długo trwało) - ale nie wiem czy jeszcze mają tę usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2006 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ta. wypoczynek muszę odebrać "na wczoraj" ponieważ darczyńca w miejsce onego musi kupic normalne łóżko, aby mogła tam spać mama onego. A ona wychodzi ze szpitala pod koniec przyszłego tygodnia. nasze berlingo haka ni ma, brata vw transporter ma, ale bez homologacji jest pewna szansa, na pozyczenie merca nadzieja żaświtała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 02.11.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 nasze berlingo haka ni ma, to jaki problem weź wypoczynek na dach - made by ikea podobno działa - ja nigdy nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Rany, dostałam skórzany. Z chęcią bym wzięła. Ale DHL żąda wsadzenia na palete i do tego kasuje za sama kanapę 700zł. A gdzie fotele? znacie jakąś metodę? opek weźmie 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2006 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Rany, dostałam skórzany. Z chęcią bym wzięła. Ale DHL żąda wsadzenia na palete i do tego kasuje za sama kanapę 700zł. A gdzie fotele? znacie jakąś metodę? opek weźmie 100 zł mebli nie przewożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 02.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Zapytaj w firmach przeprowadzkowych. Biorą od kilometra ale w dwie strony. Oblicz może ci sie opłaci. Sprawdź, w którym mieście jest taniej, bo i tak "rybka" czy wraca pełny czy pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Rany, dostałam skórzany. Z chęcią bym wzięła. Ale DHL żąda wsadzenia na palete i do tego kasuje za sama kanapę 700zł. A gdzie fotele? znacie jakąś metodę? opek weźmie 100 zł mebli nie przewożą U mnie firmy taksówkowe mają takie usługi - taniej niż firmy przeprowadzkowe. A nie masz po prostu znajomego z większym samochodem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 w wypożyczalniach samochodów mają czasem większe samochodziki - takie z paką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2006 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 znalazł się znajomy. Ja to mam szczęście dzieki za wszelkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts