stiff 13.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Jak rozumiem sam najpierw pomyślisz dwa razy zanim rozwalisz łeb bandziorowi który trzyma na muszce Twoje dzieci...cóż każdy ma swoje priorytety... szkoda mi Twojej rodziny.Ale to Twoja nie moja, więc...? A co do emocji - w takich chwilach nie ma czasu na myślenie o tego typu drobiazgach - albo ja albo on. Amen.Koniec. Też mi problem - zawsze można do drugiego pokoju skoczyć po Kodeks Karny i się chwilkę zastanowić jak zareagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirmil 13.11.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Prawo w Polsce jest bzdurne i chroniące przestępców - i to mi się nie podoba czemu daję wyraz. I tyle. ale odkrycie strzeliles maly przeciez bandyta nie da zginac bandycie a biedne owieczki jak beda podskakiwac to sie je upupi.... tak jest niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirmil 13.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 w sytuacji zagrozenia mam tak, ze jesli uznalbym to za konieczne to zabilbym w mgnieniu oka to jest po prostu szok- nie ma czasu do namyslu- to nasz mechanizm obronny- adrenalina itpkto nie byl w sytuacji podbramkowej nigdy niech sie nie wypowiadabo nie wie co mowi proba zrzucania odpowiedzialnosci na zaatakowanego i karanie go za to iz poprawnie zadzialal u niego instynkt obronny to po prostu perfidia przestepca powinien sobie zdawac sprawe jak bardzo ryzykuje prowokujac w ofierze ten instynkt i to jest jego ryzyko zawodowe wkalkulowane w biznes a jesli o tym nie pomyslal i po prostu byl glupi to coz....przyroda niszczy glupich... niestety w polsce gina tez myslacy...;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Prawo w Polsce jest bzdurne i chroniące przestępców - i to mi się nie podoba czemu daję wyraz. I tyle. ale odkrycie strzeliles maly przeciez bandyta nie da zginac bandycie a biedne owieczki jak beda podskakiwac to sie je upupi.... tak jest niestety Eee tam ja to wiem od dawna, ale są tacy którzy w wypadku zagrożenia najpierw przez pół godziny zastanawiają się czy warto...a potem jest już zdecydowanie za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts