Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przyznać się - kogo to chałupa była :)

Gość M@riusz_Radom

Recommended Posts

Jak rozumiem sam najpierw pomyślisz dwa razy zanim rozwalisz łeb bandziorowi który trzyma na muszce Twoje dzieci...cóż każdy ma swoje priorytety... szkoda mi Twojej rodziny.Ale to Twoja nie moja, więc...?

A co do emocji - w takich chwilach nie ma czasu na myślenie o tego typu drobiazgach - albo ja albo on. Amen.Koniec.

Też mi problem - zawsze można do drugiego pokoju skoczyć po Kodeks Karny i się chwilkę zastanowić jak zareagować

• Odpowiedzi 263
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w sytuacji zagrozenia mam tak, ze jesli uznalbym to za konieczne to zabilbym w mgnieniu oka

to jest po prostu szok- nie ma czasu do namyslu- to nasz mechanizm obronny- adrenalina itp

kto nie byl w sytuacji podbramkowej nigdy niech sie nie wypowiada

bo nie wie co mowi

proba zrzucania odpowiedzialnosci na zaatakowanego i karanie go za to iz poprawnie zadzialal u niego instynkt obronny to po prostu perfidia

przestepca powinien sobie zdawac sprawe jak bardzo ryzykuje prowokujac w ofierze ten instynkt i to jest jego ryzyko zawodowe wkalkulowane w biznes

a jesli o tym nie pomyslal i po prostu byl glupi to coz....

przyroda niszczy glupich...

niestety w polsce gina tez myslacy...;(

Prawo w Polsce jest bzdurne i chroniące przestępców - i to mi się nie podoba czemu daję wyraz. I tyle.

ale odkrycie strzeliles maly ;)

przeciez bandyta nie da zginac bandycie

a biedne owieczki jak beda podskakiwac to sie je upupi....

tak jest niestety

Eee tam ja to wiem od dawna, ale są tacy którzy w wypadku zagrożenia najpierw przez pół godziny zastanawiają się czy warto...a potem jest już zdecydowanie za późno.