mmmad 02.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ano, wtedy powiedziałby, że siekiera spadla z rusztowania na durny łeb złodzieja i nastąpiła tzw. "sprawiedliwość społeczna" I tak 3 razy spadla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ano, wtedy powiedziałby, że siekiera spadla z rusztowania na durny łeb złodzieja i nastąpiła tzw. "sprawiedliwość społeczna" I tak 3 razy spadla... a potem - ta złośliwa bestia - poleciała za nim i wbiła się w szybę auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.11.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ale to była ludzka siekiera bo nie walnęła ostrym w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 02.11.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 też jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.11.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ta historia to lipa. Faceci pobili sie o kobietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ta historia to lipa. Faceci pobili sie o kobietę. a miało być tak pięknie......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 02.11.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ja petycji nie podpisze. To powazna sprawa jest zaatakowac kogos siekiera i to jeszcze w dodatku zadac nia ciosy w glowe.Uwazam , ze sprawe powinien rozstrzygnac sad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 02.11.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ta historia to lipa. Faceci pobili sie o kobietę. A z czego to wnosisz? Masz w tej sprawie jakąś wiedze tajemną? To goń na policję bo tam na Ciebie czekają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Wnoszę to z informacji, które do mnie dotarły a są z innego źródła niż Onet.pl. Może z policji właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a może ta kobieta to Betoniarka była ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 02.11.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a może ta kobieta to Betoniarka była ? :) story też może być - pobili się o betoniarkę (w końcu przejechał transitem ) a że to rodzaj żański to napisali per ona w raporcie policyjnym i tak już zostało, że bili się o ową oną czyli betoniarkę. humor raportów policyjnych na głowę bije tzw. humor zeszytów szkolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 02.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Wnoszę to z informacji, które do mnie dotarły a są z innego źródła niż Onet.pl. Może z policji właśnie Zatem niebawem sie przekonamy, kto jest lepszym rzecznikiem gliwickiej policji - Jezier czy Marek Słomski Przy okazji - jestes etatowym czy tylko informatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 02.11.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Jaki z tego morał ? A no taki, że trzeba mieć na posesji dół z wapnem, i nie walić obuchem tylko ostrzem siekiery, raz, a porządnie bez poprawek. Pozdrawiam Stróża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 02.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Jaki z tego morał ? A no taki, że trzeba mieć na posesji dół z wapnem, i nie walić obuchem tylko ostrzem siekiery, raz, a porządnie bez poprawek. Pozdrawiam Stróża. O! I to jest zdrowe podejscie do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 02.11.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ESKIMOS na tym atawarze masz więcej włosów na głowie niż Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 02.11.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ESKIMOS na tym atawarze masz więcej włosów na głowie niż Ja Wiem, wiem - na mądrej głowie................itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Petycje popieram. Okradziono mnie parę razy, teraz mam alarm z powiadomieniem firmy ochroniarskiej. Cłopcy przyjeżdżają w kilkanascie minut i nie ma z nimi żartów. Muszę jednak za to płacić. A moi znajomi w SZwecju swojego domku letniskowego z działającym telefonem nie zamykają na klucz. "Bo przecież ktoś może potrzebować pomocy, albo bedzie chciał odpocząć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Mój znajomy - po kilkakrotnym zdemolowaniu domku letniskowego (np.wybicie wszystkich okien i porąbanie lodówki siekierą) i po próbie podpalenia zostawia domek otwarty i flaszkę wódki na stole z listem : "Szanowny złodzieju. Uprzejmie proszę o nierobienie bałaganu - wypij za moje zdrowie również." Ale to chyba nie jest metoda, którą zastosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.11.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Nefer zanim sie wybudujesz to Zbyszek Z. uchwali nowele KK i bedzie mozna walić ile popadnie jak tylko nielubiany somsiad po sol przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 02.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 mój dom, moja twierdza.jeżeli ktoś wchodzi na moje, to musi się liczyć z tym, że dostanie w mordę.przekroczenie granic obrony koniecznej?gówno prawda.kto mówi w ten sposób, ma coś na sumieniu.moje.MOJE.a złodziejowi od tego wara! podpisuję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts