Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przyznać się - kogo to chałupa była :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 263
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ano, wtedy powiedziałby, że siekiera spadla z rusztowania na durny łeb złodzieja i nastąpiła tzw. "sprawiedliwość społeczna" :)

I tak 3 razy spadla... :D

a potem - ta złośliwa bestia - poleciała za nim i wbiła się w szybę auta 8)

Ja petycji nie podpisze. To powazna sprawa jest zaatakowac kogos siekiera i to jeszcze w dodatku zadac nia ciosy w glowe.

Uwazam , ze sprawe powinien rozstrzygnac sad.

a może ta kobieta to Betoniarka była ? :):)

story też może być - pobili się o betoniarkę (w końcu przejechał transitem :wink: ) a że to rodzaj żański to napisali per ona w raporcie policyjnym i tak już zostało, że bili się o ową oną czyli betoniarkę.

humor raportów policyjnych na głowę bije tzw. humor zeszytów szkolnych :lol:

Wnoszę to z informacji, które do mnie dotarły a są z innego źródła niż Onet.pl. Może z policji właśnie :roll:

Zatem niebawem sie przekonamy, kto jest lepszym rzecznikiem gliwickiej policji - Jezier czy Marek Słomski :D

Przy okazji - jestes etatowym czy tylko informatorem? :o

Jaki z tego morał ?:roll:

A no taki, że trzeba mieć na posesji dół z wapnem, :wink: i nie walić obuchem tylko ostrzem siekiery, raz, a porządnie bez poprawek. 8)

Pozdrawiam Stróża.

O!

I to jest zdrowe podejscie do tematu. :D

Petycje popieram. Okradziono mnie parę razy, teraz mam alarm z powiadomieniem firmy ochroniarskiej. Cłopcy przyjeżdżają w kilkanascie minut i nie ma z nimi żartów. Muszę jednak za to płacić. A moi znajomi w SZwecju swojego domku letniskowego z działającym telefonem nie zamykają na klucz. "Bo przecież ktoś może potrzebować pomocy, albo bedzie chciał odpocząć"

Mój znajomy - po kilkakrotnym zdemolowaniu domku letniskowego (np.wybicie wszystkich okien i porąbanie lodówki siekierą) i po próbie podpalenia zostawia domek otwarty i flaszkę wódki na stole z listem :

"Szanowny złodzieju. Uprzejmie proszę o nierobienie bałaganu - wypij za moje zdrowie również."

Ale to chyba nie jest metoda, którą zastosuję :lol: :x :evil:

mój dom, moja twierdza.

jeżeli ktoś wchodzi na moje, to musi się liczyć z tym, że dostanie w mordę.

przekroczenie granic obrony koniecznej?

gówno prawda.

kto mówi w ten sposób, ma coś na sumieniu.

moje.

MOJE.

a złodziejowi od tego wara!

podpisuję się.