Eluś 02.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam serdeczna. Proszę o podpowiedź jak wklejać zdjęcia na forum. Może odesłanie na stronę. Próbowałam znaleźć w wyszukiwarce niestety bezskutecznie. Wiem, że na ten temat było sporo ale gdzie? Właśnie sfotografowałam swój remont i chciałabym się pochwalić. Ale nie wiem jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.11.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Zerknij do tematu Jak dodać zdjęcia, żeby były widoczne na forum? Spory wybór watków na ten temat jest w działach Uwagi o Forum Muratora oraz Inforrrrmacje inforrrrrmatyków forrrrrum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 02.11.2006 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Dzięki ponury zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts