kaczorek. 02.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 witam czy opłaca się inwestować w piec na eko groszek żeliwny ??? ewentualnie jakie kotły żeliwne polecacie ?? kurcze mam jak to ktoś powiedział na forum "owies w głowie" narazie zakładam ze piec bedzie grzał 365 dni w roku (w lecie tylko cwu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopi 02.11.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam,Ja mam Primus-Eco, wybrałem go właśnie ze względu na to że jest żeliwny, ma 10 lat gwarancji na wymiennik i rozbudowany sterownik. Czy bede zadowolony- czas pokaże. Jeszcze się nie wprowadziłem.PozdrawiamMopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 03.11.2006 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 dzieki za odpowiedz. spodziewalem się że bedzie więcej opowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ter.j 08.02.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam, interesuje mnie piec Primus-Eco. Zdaje się, że użytkuję już go Pan 4 rok, jak się sprawuje? Czy jest Pan zadowolony? Na rynku jest mnóstwo kotłów, ale na razie szukam producentów/wykonawców lokalnych.Pozdrawiamter.j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts