magwaw 02.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 witam, czy możecie mnie uświadomić jakie są koszty podciągnięcia mediów do działki, chodzi mi głównie o prąd(trzeba postawic traf, bo ten co jest w pobliżu ma za małą moc) i wodę. Media znajduja sie około 200m w wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsey1981 19.11.2006 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Z tego co piszesz, to wydaje mi sie, ze koszty beda gigantyczne. Zwykle przylacze jak masz kabel przy samej dzialce kosztuje 2-3 tys. 200 metrow to duza inwestycja: od kilkunastu do kilkudziesieciu tysiecy zlotych. Przynajmniej tak bylo na dzialce mojego ojca.Transformator finansowal zaklad energetyczny.pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkza 20.11.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam,możesz spróbować dogadać się z właścicielami sąsiednich działek, może także planują budowę, i wspólnie wystąpić do dostawców mediów - rozbudowę sieci potraktują jako inwestycję pod przyszłych odbiorców - zapłacisz tylko za przyłącze.Warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts