bryta 02.11.2006 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ale kobity tez teraz lekko nie maja Gdyby tak sie pracowalo do 16 to co innego a tak czlowiek tak skonany ze na nic nie ma ochoty a marzy Ci się, żeby mieć ochote na to co powyżej ?? nie we wszystkich punktach ale jak wraca to sie ciesze nawet po 13 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 radość na widok bliskiego człowieka nie musi oznaczac automatycznego startu kurcgalopkiem do pełnej obsługi Czy on jak sie cieszy na Twój widok to też startuje do gotowania bigosów, robiąc Ci w międzyczasie masaż stóp i upychajac Twoją bieliznę w pralce?? Zdecydowanie wolę okazywanie uczuć na poziomie czułej konwesacji i przytulania, niż uniżonej posługi - bez wzgledu na to która strona ją świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 jak wraca to sie ciesze nawet po 13 latach z drugiej strony... jak on wrócił po 13 latach, to może bym mu tej zupy ugotowała to nie tak często by wypadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.11.2006 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 radość na widok bliskiego człowieka nie musi oznaczac automatycznego startu kurcgalopkiem do pełnej obsługi Czy on jak sie cieszy na Twój widok to też startuje do gotowania bigosów, robiąc Ci w międzyczasie masaż stóp i upychajac Twoją bieliznę w pralce?? Zdecydowanie wolę okazywanie uczuć na poziomie czułej konwesacji i przytulania, niż uniżonej posługi - bez wzgledu na to która strona ją świadczy Bigos to nie ale ten masaz stop bylo by swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 "było by" - no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Zdecydowanie wolę okazywanie uczuć na poziomie czułej konwesacji i przytulania, ..... to ja podobnie ... tylko nie powiem na jakim poziomie moja radosc okazuje w sumie hmmm... no tam 2 sekundy czulej konwersacji tez sie przemknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 .. tylko nie powiem na jakim poziomie moja radosc okazuje w sumie hmmm... no tam 2 sekundy czulej konwersacji tez sie przemknie na poziomie 110 - 120 cm??? a później on stawia plecak i odpina kałacha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Zdecydowanie wolę okazywanie uczuć na poziomie czułej konwesacji i przytulania, ..... to ja podobnie ... tylko nie powiem na jakim poziomie moja radosc okazuje w sumie hmmm... no tam 2 sekundy czulej konwersacji tez sie przemknie ten bilard zupełnie Cu zawrócił w głowie !!! Co ludzie powiedzą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 .. tylko nie powiem na jakim poziomie moja radosc okazuje w sumie hmmm... no tam 2 sekundy czulej konwersacji tez sie przemknie na poziomie 110 - 120 cm??? a później on stawia plecak i odpina kałacha ... cos w tynm stylu (glocka , kalachy sa passe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Zdecydowanie wolę okazywanie uczuć na poziomie czułej konwesacji i przytulania, ..... to ja podobnie ... tylko nie powiem na jakim poziomie moja radosc okazuje w sumie hmmm... no tam 2 sekundy czulej konwersacji tez sie przemknie ten bilard zupełnie Cu zawrócił w głowie !!! Co ludzie powiedzą ! że o kurduplach mowiom ino,że krotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Zdecydowanie wolę okazywanie uczuć na poziomie czułej konwesacji i przytulania, ..... to ja podobnie ... tylko nie powiem na jakim poziomie moja radosc okazuje w sumie hmmm... no tam 2 sekundy czulej konwersacji tez sie przemknie ten bilard zupełnie Cu zawrócił w głowie !!! Co ludzie powiedzą ! khmm... no coz... kijek i kulki zawsze mi dzialaly na wyobraznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 to ja podobnie ... tylko nie powiem na jakim poziomie moja radosc okazuje w sumie hmmm... no tam 2 sekundy czulej konwersacji tez sie przemknie Phi, taka strata czasu, czasem i 2 sekundy dobre, szczególnie, kiedy facet przyśpiesza jak dobre Ferrari ! Nie żebym mówił o sobie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 to ja podobnie ... tylko nie powiem na jakim poziomie moja radosc okazuje w sumie hmmm... no tam 2 sekundy czulej konwersacji tez sie przemknie Phi, taka strata czasu, hmmm, mowisz? ok next time zredukujemy konwersacje do 0,5 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 hmmm, mowisz? ok next time zredukujemy konwersacje do 0,5 sek to Wam akurat starczy na kulturalne, wskazujące na znajomość języków obcych "Hi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ooooo....Zielonooka...a ja sie ostatnio zastanawiałam gdzieś Ty się podziała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 przepraszam, gdzie mozna kupic ladna wstazke - bo te z kwiaciarni sie zsuwaja no i maly wybor kolorow jest.Zeby byla pod kolor fartuszka (mam dwa). dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 hmmm, mowisz? ok next time zredukujemy konwersacje do 0,5 sek to Wam akurat starczy na kulturalne, wskazujące na znajomość języków obcych "Hi" fajnie przy "hi" fajnie sie usta ukladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ooooo....Zielonooka...a ja sie ostatnio zastanawiałam gdzieś Ty się podziała.. na poziomie 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 fajnie przy "hi" fajnie sie usta ukladaja Ooo figlara !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 hmmm, mowisz? ok next time zredukujemy konwersacje do 0,5 sek to Wam akurat starczy na kulturalne, wskazujące na znajomość języków obcych "Hi" fajnie przy "hi" fajnie sie usta ukladaja Tak muzycznie ... chciałoby się powiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts