piotr.nowy 22.04.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Myślę o wykonaniu płyty fundamentowej zamiast tradycyjnych fundamentów.Czy ktoś ma doświadczenia z takim pomysłem ? jak się robi dyletację takiej płyty i.t.p.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 22.04.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Gdybym w momencie planowania budowy wiedział o problemach na jeakie natrafię przy tradycyjnych fundamentach (kosztowało mnie to min 8 tys) to pewnie też myślałbym o płycie. Ponoć w Niemczech wszyscy tak robią - choć akurat średnio imponuje mi to co robią wszyscy Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 26.04.2003 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Podciągam wątek.Może jednak znajdzie się ktoś kto "przerabiał" już ten temat i zechce podzielić się przemyśleniami, lub jeszcze lepiej,doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 26.04.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2003 Doświadczeniami za parę miesięcy, mam Legalett w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaty 27.04.2003 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Jedna z firm zmierza sprowadzać do Polski formy fundamentowe podobne do Legalettu, z tym że bez ogrzewania. Zdejmujesz humus, układasz "wannę" styropianową, zalewasz betonem i ... fundament gotowy. Dwoje ludzi robi to w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 28.04.2003 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Masz jakiś namiar na tą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts