barozi 08.11.2006 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 To może na chyliczkowskiej w starostwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.11.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jeśli w Piasecznie to (niedaleko Urzędu Gminy):Związek Spółek Wodnych tel. 0 22 757 00 28 05-500 Piaseczno, Kościuszki 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 O prosze pojawiła sie i Abromba , a może by tak jakis kontakcik na priva jesli mozna oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 09.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Te dreny to jest Zarząd Melioracji, chyba powiatowy, albo delegatura wojewódzkiego (Abromb już śpi, więc się nie spytam). To nie jest przy starostwie na Chyliczkowskiej, tylko na tyłach budynku przy ulicy prostopadłej do Chyliczkowskiej (wejście przez mocno ruderowate podwórze). A Abromba to do pracy wróciła. Na nic nie mam czasu. Nawet żeby przejść się na sąsiednią ulicę zobaczyć co tam na działce Barozi'ego. Trzeba było wpadać na kawę jak byłam w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 12.11.2006 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Niestety u mnie nic się nie będzie działo do wiosny. Najwyżej jakieś porządki, albo może jakieś małe ogrodzenie postawię. Teraz miałem tyle zajęć że zaniedbałem dziennik. Chyba zaraz się zdecyduję i coś napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 13.11.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Hej, my tez juz dokładnie wiemy gdzie leży twoja posiadłość. Bedziesz mieszkał w bardzo fajnej okolicy i bardzo miłym sąsiedztwie. Nasze gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 13.11.2006 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dzięki. Ty również masz fajną działkę no i okolicę. Mi bardzo się podoba bliskość lasu u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.11.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Jewrioszka, czy w najbliższą sobotę będziesz na włościach? Jeśli tak, to wymyśl proszę jakąś robotę dla nas. Chcemy przyjechać i żeby nie marznać dobrze byłoby się trochę poruszać. Nadmieniam, że oprócz rąk do pracy posiadamy łopatę, którą ostatnio stale wozimy w samochodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.11.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Hej Ms, problem w tym że nie wiemy czy będziemy w sobote czy w niedzielę, ale raczej w niedzielę. I wtedy zapraszamy każdego kto ma ochotę z łopatami oczywiście . Ma tez nadzieje że Bartek i Kasia ( też was zapraszamy) nas nie pogonią?, bo to chyba nie ten temat P.S. Własnie weszła moja ładniejsza i mą....? połowa proponując aby zamienic szpadelek na kiełbaske i kociolek, co wy na to? Barozi dzięki , ale u nas niema lasu , to raczej maleńki zagajnik zapełniony tzw. grzybkami papierzakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.11.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 UPS, ale plama. Faktycznie to innym wątek. Ludzie, i ja zabieram się za budowę domu. Mylę niedzielę z sobotą, umawiam się nie w tym wątku co trzeba, to pewnie i dom zaczniemy budować... na działce sąsiada.Przepraszam, już znikam w swojej jaskini! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 16.11.2006 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Hmmm, Ja się nie gniewam, że na moim wątku się umawiacie. Chętnie bym przyjechał, ale nie wiem, czy będę miał czas, bo mam gości w weekend. Jewrioszka, czy możesz podać mi adres (na priv) to może na dłuższą chwilkę wpadniemy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.11.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Wysłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ale macie fajnie, że już tak po sąsiedzku możecie się z Forumowiczami i ich łopatami umawiać. Mieliście faktycznie szczęście przy kupnie działki, gratulacje! No to życzę, żeby to szczęście trwało i na załatwianie papierków....i na budowę....i na przeprowadzkę.....i na cieszenie się nowym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 20.11.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Jewrioszka, sorki, że nie dotarłem, ale miałem gości w weekend. Może następnym razem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 20.11.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 barozi, no problem, przeciesz to nie obowiązek My tam jesteśmy prawie w każdy weekend i cos tam dlubiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 19.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Skoro dregnęło w dzienniku czas ożywić komentarze.Elektryka wziąłęś z listy ZEW-T czy jakiegoś swojego? O robieniu backup'ów to już pisałam gdzie indziej. Od czasu jak musiałam odtwarzać 3 prace, to potem nie wyłączyłam komputera bez zrobienia kopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 19.01.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 W sumie to nie wiem czy elektryk jest z listy ZEW-T. Brałem polecanego na forum - p. Kurek. Nie pamiętam kto polecał. Tani nie jest, ale czy cokolwiek związanego z budową w tym kraju jest tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.01.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Wczoraj o mało-co a spotkalibyśmy się u Jewrioszki na budowie. Próbowaliście babeczki od Gafinki? Pychotka! Złożyliśmy dziś wniosek o pozwolenie na budowę. Daję im dwa tygodnie spokoju, potem zacznę dręczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 23.01.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No widzisz. Trochę późno się wybraliśmy gdyż byłem na zajęciach na uczelni, ale udało się dojechać. Babeczki rzeczywiście super. Moja żona się w nich zakochała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 23.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Moja żona się w nich zakochała. Bartek uważaj. P.S. Babeczki były z delikatesów w Prażmowie (takich zielonych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts