barozi 19.02.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Właśnie dzisiaj oddałem papiery do gminy do pana Przemka. Mówił, aby za dwa tygodnie zadzwonić. Jeśli chodzi o media to skrzynka elektryczna rozdzielcza stoi na przedłużeniu krótszej granicy mojej działki, po drugiej stronie ulicy przy której jest moja działka. Mam do pociągnięcia 10 m kabla (przez ulicę 8m i dwa do mojej skrzynki). Jeśli chodzi o wodę to rurociąg jest wkopany w środek ulicy. Przechodzi jeszcze około 20m wzdłuż mojej działki. Myślę, że nie będzie problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwish 02.03.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Chmm, dziwię się Twojemu podejściu do projektantów wnętrz... Mi cały dom projektuje projektantka bardzo ładna zresztą... Sam nie miałbym takich pomysłów jak ona. Warto spróbować. Pozdro Darek P.S Zapomniałem dodać że ta projektantka to moja żona. (escape-studio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 04.03.2007 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nie stać mnie na profesjonalną projektantkę (-ta), a to co pokazała mi ta z którą się spotkałem... Moja żona powiedziała że sama jest w stanie tak zaprojektować jak ona proponowała. Przy mojej pomocy w rysowaniu w PRO 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.03.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Barozi, skoro Twoja Żona potrafi to po co przepłacać.? Potwierdzasz to za co dostałem po uszach kilka dni temu. Tym bardziej że na pewno tchnie w projekt troszkę życia i będzie to tylko wasza wizja i cząstka was w waszym wspólnym domu. I co najważniejsze satysfakcja jaką z tego będziecie mieli nie jest warta żadnych wydanych pieniędzy. P.S. U mnie Żonka na razie wymyśliła tylko kominy i wszystkim sie podobają, sami to mówią nie pytani. Ale ja widzę jak jej sie oczka cieszą kiedy coś takiego słyszy. Tego bym nie kupił za żadne pieniądze. To jest bezcenne. Dlatego popieram was w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 04.03.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Dzięki Jewrioszka. Właśnie siedzę nad PRO 100 i urządzam sypialnię. Świetny program. Apropos kominów, na prawdę są super Gratulacje dla żony za pomysł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Właśnie się zarumieniła i coś jej się znowu z oczami stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 04.03.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Barozi, czekam kiedy ruszysz z budową, żeby móc podziwiać efekty prac przez okno. Trzymaj kciuki, żeby wiosna i słońce szybko zagościło na Granicznej, bo przez to błocko to od piątku jak zakopały się dwa samochody to jedynie krosowcy przejeżdżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 04.03.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Hmmm, nie dobrze. Jutro mają nam przywieźć garaż na graty. Nie wiem jak oni w takie błocko wjadą na działkę. Chyba zrobię tak, aby wjechali na sąsiednią ulicę i najwyżej przeniosą konstrukcję przez działkę sąsiada. Dzięki za ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.03.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Garaż przywiozą Ci w jednym kawałku czy na raty? Ten blaszak, który zaklepałam sobie w piątek jest tak porzadny, że trzeba go zabrać jako całość. Nawet ma własny zadaszony taras! Lokal pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 05.03.2007 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Cześć, Ten garaż już jest Przywieźli go w kawałkach i złożyli na miejscu. Trwało to 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 05.03.2007 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Pontypendy, Nic mi nie mów. Dzisiaj chcieli wjechać od strony ul. Głównej z moim garażem. Wjechali 500m i STOP. Wycofali i poprowadziłem ich od strony Jeziórka, ale dojechali tylko do miejsca gdzie Graniczna jest utwardzona (do stacji uzdatniania wody), a potem mi musieli jakieś 100 m wnieść części na działkę. Miałem ubaw jak sąsiedzi zerkali przez okna i starali się aby nie było ich widać Garaż stoi. Zdjęcia mam z komórki. Wkleję troszkę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Barozi, zazdroszczę Ci sąsiadki! Nasz bezpośredni sąsiad to dobry chłop... Kiedy zaoraliśmy działkę narzekał, że jego kot wraca teraz do domu z brudnymi łapami. Ale nie jest źle. W końcu gdyby nie on, nie kupilibyśmy tej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 05.03.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 No to macie fajnie Z sąsiadami jednak trzeba dobrze żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.03.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Właśnie sprawdziłam daty. Naprawdę, z gminą Prażmów to dobrze. Pozwolenie na budowę w trybie ekspresowym od 19 do 28 lutego! Ładny wynik.A gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 06.03.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 A ja też zerkałam z okna jak Barozi garaż na działce stawia Tylko ja jeszcze nie mam firanek to i ciężko mi się było ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 06.03.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Hej Barozi, zgłaszam się jako czytający... I mocno kibicuję. Na Twoje "bóle ceramiczne " - poczytaj proszę opinie użytkowników grupy chotomowskiej - ostatnia strona. [/url]http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39980&start=4380 Będzie dobrze, to tylko chwilowe zachwianie na rynku... Pzdr, Emmmma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 06.03.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Już się poprawiam.. Grupa Tarchomin- Białołęka i... dobry link: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39980&start=4380 Pzdr, Emmmma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 07.03.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Kuuurde... Fajny garaż gościu! Normalnie masz już budowle! Troche mnie wkurzasz - pamiętam, że ja wszedłem na forum, to byliśmy mniej więcej na tym samym etapie (tzn. tworzyły sie nasze plany arch.), a teraz Ty masz już pozwolenie i blaszaka a ja... ...wciąż tworze plany ! Daj jakoś ostateczną wersje Twojej chawiry i jakies wizualizacje co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 08.03.2007 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Z tą wizualizacją to mi się ciągnie niemiłosiernie. Jest prawie skończona, ale nie mam czasu aby przysiąść i na prawdę skończyć. Jak się tylko trochę obrobię to na pewno do zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Jak się tylko trochę obrobię to na pewno do zrobię. Tylko zamieść w dzienniku. Dla niektórych gotowych projektów też już można zobaczyć wizualizacje i naprawdę bardzo przemawiają do wyboraźni. Patrzysz, domek jak domek, ale zaaranżowane wnętrza w miękkim świetle - BAJKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts