barozi 15.03.2007 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ms. Ja mam na razie tylko skrzynki, które zostały postawione jakiś tydzień temu. Dzisiaj właśnie odebrałem prawomocne pozwolenie i przekazałem ksero dla elektryka, który stwierdził, że licznik będzie może w środę, bo w piątek nie zdąży już pojechać do ZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ??A elektryka miałeś swojego czy z urzędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 18.03.2007 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Polecany, tylko nie pamiętam przez kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 barozi rzeczywiście zdjęcia Ci się nie ładują. Szczególnie jestem ciekaw tego stołu do gięcia prętów bo sam coś takiego robiłem i jestem ciekaw Waszego pomysłu Jeżeli chodzi o kupowanie prętów fi6 to rzeczywiście lepiej w prostych odcinkach. Ja jak kupowałem to załatwiłem sobie jescze pocięcie na metrowe kawałki tak że odpadło mi też przycinanie i tylko sobie te pręty giołem. Czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 20.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Barozi, napisałeś coś o mojej suni ja może nie powinnam zdradzać tajemnic rodzinnych, ale będziemy sąsiadami to Ci powiem, mój kochany pies to się własnego cienia boi i faktycznie działa raczej jako straszak, ale na wróble chyba... Trąbić trzeba, jak na bramę wjedziesz - bo dzwonka na razie nie mamy ! A jak ty nie wpadniesz do mnie, to ja w wekend wpadam do Ciebie oglądać plac budowy (aha i zabiorę psa mordercę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 barozi, co to jest ZONK? Z dziennika wynika, że ma coś wspólnego z upragnioną wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 20.03.2007 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Pontypendy, Zapraszamy bardzo serdecznie. Weź też rodzinkę jeśli bedzie chciała. Jeśli ja będę miał chwilkę to też wpadnę ale ostatnio wracam do domu po 21 i nie mam nawet czasu, a właściwie ochoty siadać przed kompem. Za dużo jego mam i tak w pracy. Kasia mówiła że zwiało Ci podobno jakieś dachówki. Ty chyba masz jakiegoś pecha z nimi. Ostatnio też coś takiego było, nie? Ms. ZONK to nic takiego. Małe opóźnienie, które już zostało nadrobione Wodę będę robił jak będą stały już ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.03.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 barozi pogoda rzeczywiście zrobiła się nieciekawa. Nie wiem ja u Was ale u mnie leży kilka ładnych cm śniegu. Ah piekną mamy zimę tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Rom u mnie tez biało na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 22.03.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 U nas padał śnieg rano, ale teraz jest już całkiem ładnie. Nawet słoneczko co jakiś czas wygląda. Ale na działce mam straszne błoto. W wykopach 5 cm warstwa takiej mazi, że trzeba wyrywać kalosze rękoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.03.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Z budową bardzo często jest coś nie tak. Zaczniesz za wcześnie - błoto, deszcze albo śnieg z deszczem.Latem - za gorąco, beton za szybko schnie. A jak deszczowe lato - robić nie można bo leje.Jesień - niby fajnie, ale każda jesień jest tropikalna tak jak ostatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 22.03.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Nie nie zwiało mi już żadnej dachówki od czasu pamiętnego orkanu Cyryl (Kirył). To co można zobaczyć na szczycie mego dachu to tzw. łata-prowizorka wykonana z blachy coby wełna nie zamokła. A ciągle czekam na zamówione brakujące dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 26.03.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 wiesz, barozi, grupa Piaseczno ma się dobrze i nawet spotkała sie w niedzielę. Jewrioszka termin ustawił "pod Ciebie" (pamiętasz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 26.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 wiesz, barozi, grupa Piaseczno ma się dobrze i nawet spotkała sie w niedzielę. Jewrioszka termin ustawił "pod Ciebie" (pamiętasz?) Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 26.03.2007 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jewrioszka, Sorki wielkie, ale w sobotę i niedzielę to ja przygotowywałem fundamenty na dzisiejsze wylewanie. Wylewanie się udało choć opóźniło się o 3 godziny (problemy z pompą). Na prawdę, to że w tydzień udało nam się zalać ławy i to gdy przed 5 dni była fatalna pogoda, to dla mnie jest cud. Niestety przez to że ja osobiście pracuję przy wszystkim, to nie mam nawet czasu aby spotkać się ze znajomi. W ten weekend odmówiłem trzy spotkania, bo przecież nie zostawię tatusiów samych w domu, nie ??? P.S. Jak zauważyliście, nie zaglądam też na grupę Piaseczyńską. Po prostu po dniu pracy jestem, albo zbyt zmęczony, aby siedzieć przy komputerze, albo muszę nadrabiać zaległości w pracy (zdalnie). P.P.S. Jeśli ktoś ma ochotę, to zapraszam serdecznie do mnie w odwiedziny. Jutro jestem od 7 do około 14, bo jadę na uczelnię (niestety musze czasami tez studentów czegoś nauczyć), ale Kasia będzie na miejscu do około 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.03.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Widzę, że mocno przeżywasz budowę, ale nie podajesz żadnych konkretów. Ile płaciłeś za beton, skąd brałeś, ile poszło itp. Fajnie, że będzie ogródek, ale bardziej jestem ciekawa tego pierwszego. (żeby śledzić galopujące ceny i spróbować ekstrapolować ile mi przyjdzie zapłacić za miesiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 27.03.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Czy przeżywam? No chyba tak, ale czasem już mi bokiem to wychodzi. Wczesne wstawanie, robota, potem na uczelnię lub do pracy na 15:30 i powrót około 21. Jednak muszę to przetrzymać. Jak dobrze pójdzie to może na połowę maja będzie już stan surowy bez dachu. Twoja prośba odnośnie cen i materiałów jest dla mnie rozkazem Zajrzyj do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 już zaglądam! dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.04.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 bartek, gratuluje postępow w pracach, rozumiem że dlatego nie bylo cię tydzień temu na ognisku. Nie rozumiem dlaczego jednak nie bylo cie wczoraj na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 02.04.2007 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A ty byłeś u mnie??? Kurczę, trzeba było zadzwonić (masz mój numer???). Ja siedziałem i odpoczywałem po ciężkich dwóch tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts