mkonisiewicz 02.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam. Mam problem z określeniem pochodzenia żeliwnej rury która uległa zniszczeniu. Owa rura jest przedmitem mojej pracy na studiach a moim zadaniem jest określenie powodu jej zniszczenia. Rura ma średnicę 10 cm ale jej przekrój poprzeczny jest niejenolity. Oznacza to że jej ścianki mają różną grubość. Chce dowiedzieć się w jakim celu używane są takie rury i gdzie były stosowane. Proszę o wszelkie informacje. Mogę przeslać jej zdjęcia na maila. Z góru dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sumik 04.11.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Podłączenie pionu do szamba w domu mojego dziadka z 1934 roku miało coś takiego z zamontowanym na końcu kibelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts