kontrakton 02.11.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 mam pytanko posiadam od nie dawna starą kamienicę w scianie w granicy było okno niestety było bo mój sąsiad je zamórował stawiając swój dom co ztym problemem mogę zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.11.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Nic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Mozesz dochodzic swoich praw na drodze cywilno-prawnej. Pod warunkiem ze masz dowod, ze to okno tam bylo i ze sasaid bez Twoeje (wczesniejszego wlasciciela) zaingerowal w Twoje prawo dysponowania wlasna nieruchomoscia lub to prawo trwale ograniczyl. Ale sprawa nie bedzie oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts