kinemax 03.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam wszystkich ! Mieszkam i pracuję w W-wie, a w Sierpcu kupiłem siedlisko i kombinuję jak przekonać resztę rodziny, że to nie będzie tylko na letnisko Zamierzam też tam zebrać doświadczenia budowlane. Pierwsze zamierzenie jest takie, żeby stary dom (5x11m, ok. 50 lat) jak się da wyremontować (może trochę podwyższyć, żeby dało się spać na poddaszu), jak nie to postawić podobny, drewniany, troszkę większy. Bardzo mile bym widział kontakt z innymi budującymi w tej okolicy - pomoc wzajemna bardzo pomaga w ograniczeniu zbędnych kosztów... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 02.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Posadzki wylewki maszynowe woj. Mazowieckie - polecam firmę Teka posadzki, znam właściciela to bardzo rozsądna i odpowiedzialna osoba, współpracuje z nimi widziałem ich prace, jeżeli chodzi o posadzki maszynowe to szczerze polecam. Wiedzą jak wykonać mocne posadzki z kruszywem pod podłogi drewniane, parkiety, żywice itp. Firma godna polecania. Ich numer tel. 692-796-235 do posadzek jeszcze trochę ale numer możesz zapisać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 21.02.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Posadzki wylewki maszynowe woj. Mazowieckie - polecam firmę Teka posadzki, znam właściciela to bardzo rozsądna i odpowiedzialna osoba, współpracuje z nimi widziałem ich prace, jeżeli chodzi o posadzki maszynowe to szczerze polecam. Wiedzą jak wykonać mocne posadzki z kruszywem pod podłogi drewniane, parkiety, żywice itp. Firma godna polecania. Ich numer tel. 692-796-235 do posadzek jeszcze trochę ale numer możesz zapisać pozdrawiam dziekuje zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts