gregor_k 22.04.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Dostajemy z żoną możliwość wykończenia domu który stoi na działce rodziców małżonki , ale .... jest problem . Ja chciałbym przed wszelkimi pracami doprowadzić do ładu sprawy formalne tzn. dom był budowany ok.10 lat temu i nie było mowy o np. książce budowy , projekt na papieże różni się i to bardzo od rzeczywistości, a niezbędne są jeszcze pewne przeróbki (podział domu na dwie rodziny)nie wiem czy mogę mimo wszystko zacząć inwestować w przeróbki, czy tak jak wspomniałem zacząć od "wyprostowania" papierologii ?pozdrawiam gregor_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.04.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2003 Wyprostowac lespiej w Urzedzie i u notariusza, zwlaszcza jak maja byc podzialy wlasnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts