m_ski12 03.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam, chce zalozyc u siebie w domu instalecje grzewcza, ze zrodla geotermalnego tzw, pompe ciepla. Czy ktos z Was mial z tym stycznosc, a moze sam posiada takowa instalacje w domu? Prosze o materialy, porady na temat tego zrodla energii (pomp, instalacji itd.), jak i sposoby dosinansowania, kryteria jakie trzeba spelniac, aby dostac dofinansowanie na inwestycje. Skad mozna takie dofinansowanie uzyskac? Prosze nie odsylac mnie do wujka google, bo szukalem troche, ale napewno znajda sie tu ludzie biegli w temacie i powiedza mi wiecej niz z jednej czy dwochg ston.Ludzie ktorzy to juz "przeszli" i powiedza ze swoejgo doswiadczenia co i jak. Pozdrawiam i dziekuje. PS. Mam jescze pytanie jw.odnoscie kolektorow slonecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 23.12.2006 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Wpisz w "szukaj": pompa ciepła. I znajdziesz co nie miara...Zreszta tez szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts