me how 03.11.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Takie cudo jak w temacie kupiłem razem mieszkaniem. Znalazłem w necie instrukcje obsługi i wszystkie funkcje są jasne. Problem polega na tym, że nastawy temperatur nie przekładają się na reakcje kaloryferów. Przy max. otwartych termostatach ręcznych i minimalnych zadanych temperaturach (16 st. C) na programatorze grzejniki kotłują niemiłosiernie. Czy symbol płomienia na wyświetlaczu oznacza, że programator kolaboruje z głowicą? W żadnej sytuacji nie pojawia się u mnie ten symbol. Przede wszystkim po odpięciu kabli i połączeniu nic się nie zmenia w wyświetlanych symbolach. Czy to znaczy, że programator ma problem z połączeniem do głowicy? Głowica MEIBES Logoterma z elektronicznym wskaźnikiem zuzycia mediów MULTICAL KAMSTRUP jesłi to ma jakieś znaczenie. Będę wdzieczny za jakiekolwiek sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts