joszuap 03.11.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A mam pytanko ile Was kosztował stan 0, tzn fundamenty łącznie ze stropem nad piwnicą oraz ile kosztowały ogółem pustaki ytong na cały dom? Jestem na etapie planowania i rozkaładania kosztów budowy - na lata oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A mam pytanko ile Was kosztował stan 0, tzn fundamenty łącznie ze stropem nad piwnicą oraz ile kosztowały ogółem pustaki ytong na cały dom? Jestem na etapie planowania i rozkaładania kosztów budowy - na lata oczywiście. Co chcesz i za ile pomyśl...a wewontków tyle na forum...czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joszuap 03.11.2006 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 przepraszam nie tu wstawiełem swego posta - nie chciałem nowego wątku zaczynać, tylko zadać pytanie do istniejącego jeszcze raz sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts