emisucha 22.04.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Szukam do pracy dyplomowej jak najwięcej informacji na temat metod usuwania wilgoci z budynków. jak najbardziej szczegółowych!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 22.04.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Podgrzać do temperatury 100 C ,niech odparuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 23.04.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 wietrzyć, wietrzyć i jeszcze raz wietrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emisucha 23.04.2003 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 ale ja powaznie potrzebuje bardzo szczegółowych informacji, np. o izolacji pionowej i poziomej, i innych takich metodach. moze macie namiary na jakies firmy ktore oglaszaja sie na necie i maja opisane technologie:smile: z gory dziekuje:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koala 27.04.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 BRACIE !!! Nie wygłupiaj się wpisz na wyszukiwarce hasło ODWILGACANIE BUDYNKÓW i masz zatrzęsienie się informacji...Znam parę firm wpisz te nazwy w wyszukiwarkach i sam znajdziesz:Schomburg, Remmers, metoda doktora Nawrata (lub jakieś takie nazwisko) i wiele innych metod... SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE - metody te są cholernie dokładnie opisane technologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emisucha 28.04.2003 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Po pierwsze jestem kobieta:smile:)) A po drugie to juz szukalam na wyszukiwarkach i tak srednio znajdowaly szczegoly. Dzieki za podanie nazw firm:smile: na pewno zajrze:smile:)) gdyby ktos mial cos jeszcze na tenh temat to bede wdzieczna za informacje:smile: Pozdrawiam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 20.05.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Hey, jeśli do tej pory nie dotarłaś do informacji o Prof. (?) Nawrocie z WAT i jego technologii osuszania budynków, to poszukaj pod hasłem:"iniekcja krystaliczna" (ostatnio założyłem izolację poziomą w starym domu tą metodą).PozdroSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emisucha 22.05.2003 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2003 Hej:smile: prof. Nawrota juz znalazlam wcześniej:smile:) ale szkuałam tez innych metod. Troche znalazłam ale średnio mnie to zadowala:smile: No ale trudno, w sumie to musze sie juz brac za pisanie pracy bo w koncu w czerwco ma byc obrona a ja jeszcze praktycznie nic nie napisalam. Czy czerwiec musi byc takim ładnym miesdiacem.? Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za chec pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts