botr 04.11.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Firma remontawała unas kamienice jakies 3 lata temu przebudowa wszytskich scian działowych , dachu , schodow , wymiana okien itp.Dzisiaj mam mały problem z peknieciami scian i sufitów .Chciałbym przykryc sciany w łazience kafelkami , ale sie obawiam ze po jakims czasie pekną mi kafelki .JA zabezpieczym taką sciane , aby pekniecie nie przeszło na przyszłe kafelki .Z sufitem sobie poradzilem , ze przy kazdym malowaniu nakładalem sciatke i szpachlowalem .. pozdrawiam i czekam na jakies sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.11.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Czy remont mial wplyw na pekniecia , zawsze tak pekalo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botr 04.11.2006 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Nie przed remontem bylo okey.. NA sufiecie widac ze zastosowali jakies plyty i miedzy nimi byly pekniecie ... A scianie w lazience pekniecie jest skośne przez całą dlugosc sciany ..od prawego gornego roku do lewego dolnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr B. CDS 04.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Proponuje zamiast fugi użyc silikonu kolorowego i wtedy każda płytka będzie zdylatowana co pozwoli Nam uniknąć pęknięc samych płytek.\Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botr 06.11.2006 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Chyba tak zrobie ... tylk musze poszukac jakis ladnych kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr B. CDS 07.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Polecam producenta MAPEI lub linię GLAZURNIK. Napewno będzie Pan zadowolony kolorystyką.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts